Digitaalisen myynnin koulutusohjelma

Koskaan aikaisemmin ei muuten ole ollut näin mahtavaa olla myyjä! Hyödynnettävissä on valtava määrä dataa asiakkaista ja prospekteista eri säilöissä. Sinulla on todella paljon tietoa asiakkaidesi tekemisestä ja tarpeista sekä runsaasti vaikuttamisen kanavia.

Osaatko hyödyntää kaikkia mahdollisuuksiasi kaupan teossa?

Koskaan aikaisemmin ei muuten ole ollut näin mahtavaa olla myyjä! Hyödynnettävissä on valtava määrä dataa asiakkaista ja prospekteista eri säilöissä. Sinulla on todella paljon tietoa asiakkaidesi tekemisestä ja tarpeista sekä runsaasti vaikuttamisen kanavia. Näet kilpailijan toimet livenä ja voit itse vaikuttaa siihen, miten niihin vastaat​. Oletko valjastanut tämän koko potentiaalin käyttöösi?

Myyntityön vauhti on kiihtynyt entisestään ja kilpailu alalla on armotonta. Elintärkeää onkin pysyä kehityksessä mukana ja oppia hyödyntämään olemassa olevia työkaluja ja kanavia, joiden avulla tehostat kaupankäyntiä ja voit tarjota yksilöllisempää asiakaspalvelua. Millä tasolla sinun osaamisesi näiden työkalujen suhteen on?​

Uudessa Digitaalisen myynnin koulutusohjelmassa kehität myyntitaitojasi ja kykyä johtaa yrityksesi myyntiä systemaattisesti:

☑️ Rakennat yrityksellesi kasvusuunnitelman Pro Growthin Growth Plan™ -apin avulla
☑️ Opit, kuinka löydät datan avulla oikean asiakkaan juuri oikealla hetkellä
☑️ Tutustut nettisivujen ja markkinointiviestin merkitykseen
☑️ Tutustut konversio-optimointiin ja hakukonenäkyvyyden hyödyntämiseen myynnissä
☑️ Opit, miten tehdään some- ja Google-mainontaa
☑️ Otat haltuun digimyynnin periaatteet & parhaat käytännöt alan johtavien asiantuntijoiden opastuksessa
☑️ Opit mittaamaan ja ennustamaan digimyyntiä

Tule mukaan koulutukseen ja ota kaikki hyöty irti kehityksen suomista mahdollisuuksista! 🔥
Koulutus on tarkoitettu nimen omaan ohjelmistoyrityksille.

Digitaalisen myynnin koulutusohjelma

Miten on? Haluatko…

☑️ Olla hyvä myyjä, joka pystyy viestimään vakuuttavasti kaapelin jatkeena?​
☑️ Oppia hyödyntämään digiajan parhaita puolia ja lisäämään myyntiäsi?​
☑️ Oppia uusia myynnin ja markkinoinnin työkaluja, ja säästää aikaasi oleelliselle?​
☑️ Saada asiakkaasi aidon huomion ja pystyä kontrolloimaan myyntiprosessia?​
☑️ Johtaa myyntiä datalla, ja nostaa tehokkuutesi uusiin sfääreihin?​
☑️ Olla myyjä, joka on vahvasti läsnä?​
☑️ Johtaa nettisivujesi kehitystä ja parantaa jatkuvasti viestintää?​
☑️ Oppia käyttämään paremmin myyntivahvuuksiasi ja kehittämään heikkouksia?​
☑️ Mielenrauhaa ja itsevarmuutta, kun osaat ja uskallat!

Näin hyödyt digitaalisen myynnin koulutusohjelmasta

☑️ Opit myynnin uusimmat, parhaat käytännöt​
☑️ Ohjelman aikana pääset suunnittelemaan oman yrityksesi systemaattista digitaalista myyntiä, markkinointia ja liiketoiminnan kehittämistä
☑️ Kehityt vuorovaikutustaidoissasi ja opit myynnin psykologiaa
☑️ Saat valmiita suunnitelmapohjia ja opit digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien hoidon parhaita käytäntöjä, joita voit suoraan hyödyntää​ liiketoiminnassasi
☑️ Saat vaikutteita valmentajilta, vieraspuhujilta ja toisilta osallistujilta​
☑️ Saat uuden verkoston, josta on sinulle varmasti hyötyä​
☑️ Yrityksen avainhenkilöt saavat aikaa pysähtyä suunnittelemaan yrityksensä kehittämistä sekä paljon vaikutteita kehittämisen tueksi

Koulutuksessa myyntiään kehittämässä on ollut jo yli 60 alan yritystä:

Aiddo Oy, Alma Mediapartners Oy, Anders Innovations Oy, Apix Messaging Oy, Applixyre Oy, Cautus Oy, Comia Software Oy, Conmio Oy, Crafthouse Oy, CSI Helsinki Oy, Cubescom Oy, Data Prisma Oy, Deveo Oy, Druid Oy, Efima Oy, Enoro Oy, EverTech Oy, Finbiosoft Oy, Gapps Oy, Geniem Oy, Go Experience Oy, Gofore Oy, Granite Partners Oy, Integral Oy, Intoit Oy, Isolta Oy, Oivan Group Oy, Konsepto, Kvaliteam Oy Lahden 4G-Service Oy, Laura Rekrytointi Oy, Loginets Oy, M.A.D Oy, Membook Oy, Mtech Digital Solutions Oy, Mysteerio Innovations Oy, Napa Oy, NOMO Technologies, Nord Software Oy, NSF Telecom Oy, Santa Margarita Oy, Privaon, Project Top Oy, Rajasoft Oy, Ramentor Oy, Reason Innovations Oy, Sirdar Oy, Solidabis Oy, Sujuwa Oy, SW-Development Oy, Syncron Tech Oy, Taitounited Oy, Talouskonsultointi Mertaoja Oy, Tietopiiri Oy, Trusteq Oy, Twinspark Consulting Oy, United Software Distributions Oy, Uranus Oy, Vaadin Oy, Vetokonsultit Oy ja Web-veistämö Oy.

Näin koulutus etenee

Prosessi: ennakkovalmistautuminen – koulutuspäivä – jälkitehtävä/käytännön työkalu​

☑️ Koulutusmateriaalit ovat Pro Growthin oppimisympäristössä
☑️ Kouluttajat tulevat pääosin Pro Growthin asiantuntijaverkostosta, mitä täydennetään tarvittaessa Software Finlandin kontaktien kautta tulevilla vieraspuhujilla
☑️ Pro Growth Consulting vastaa kaikesta opiskelijaohjauksesta, etätehtävien koordinoinnista ja digituesta valmennuspäivien lisäksi
☑️ Yhteiset workshopit painottuvat keskusteluihin, yrityskohtaisten etenemissuunnitelmien ja yhteisten kehittämishankkeiden tekemiseen, niiden esittelyyn toisille osallistujille sekä muihin käytännönläheisiin harjoituksiin​
☑️ Jälkitehtävillä syvennetään opintojaksoon liittyviä aihealueita ja viedään opittuja asioita konkreettisesti yrityksen liiketoimintaan​
☑️ Koulutuksen aikana laaditaan yrityskohtainen kasvusuunnitelma Growth Planin avulla, jonka avulla selvitetään yrityksesi kasvutavoitteet ja asetetaan konkreettiset toimenpiteet niiden saavuttamiseksi.

Koulutukseen otetaan mukaan max. 24 henkilöä. Huom! Paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi pian! Ilmoittautuminen päättyy 15.9.2022.

Kouluttajat ovat alansa huippuja

Timo Aittoniemi 

vastaava kouluttaja, seniorikonsultti

Erkki Tuomi

myyntikäyttäytyminen

Erkki Tuomi on toinen Pro Growth Consulting Oy:n perustajista ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen. Erkillä on usean vuoden kokemus toimitusjohtajana ja osakkaana IT-alan yrityksissä. Myyntikäyttäytyminen, kasvun valmennus ja kansainvälistyminen ovat Erkin ydinosaamista. Hän on aktiivinen valmentaja Pro Growthin koulutusohjelmissa.

Peter Sandeen

markkinointiviestintä

Peter Sandeen keskittyy markkinoinnin perusteisiin, jotka tekevät siitä johdonmukaisesti tehokasta. Lähes kaikki hänen asiakkaansa ovat ulkomaisia, ja noin puolet ovat muita markkinoinnin ammattilaisia, jotka haluavat hänen apuansa markkinointiviestinnän, konversiopolkujen ja optimoinnin kanssa. Hänet tunnetaan fokusoituneena, suoraviivaisena ja käytännöllisenä asiantuntijana.

Jarno Wuorisalo

hakukoneoptimointi

Jarno Wuorisalolla on yli 18 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin ja myynnin strategisesta konsultoinnista, johtamisesta ja toteutuksesta. Hänen asiakkaitaan ovat niin kotimaiset kasvuyrityksen kuin kansainvälisillä markkinoilla toimivat suuryrityksetkin.

Antti Kärki

selainanalytiikka

Antti Kärki on tavoiteorientoitunut selainanalytiikan ekspertti sekä myynnin, tuotannon ja markkinoinnin prosessien asiantuntija pitkällä yritysjohtamisen kokemuksella. 

Hinta

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa. ELY tukee mukaan valitsemiensa yritysten osallistumista 50–70 prosentin maksuosuudella yrityksen koosta riippuen. Suosittelemme, että yrityksestä tulisi mukaan useampi osallistuja. Näin varmistat sen, että asiat oikeasti menevät eteenpäin yrityksessä ja saat parhaan mahdollisen hyödyn ohjelmasta. 

Yrityskoko 2-49 hlöä

864€ + alv / osallistuja

Yrityksen maksuosuus

Yrityskoko 50-249 hlöä

1152€ + alv / osallistuja

Yrityksen maksuosuus

Yrityskoko 250+ hlöä

1140€ + alv / osallistuja

Yrityksen maksuosuus

Koulutuksen tueksi voit halutessasi yhdistää yrityskohtaista kehittämistä esim. 3–5 päivää konsultin tukemana. Yrityskohtaisen kehityskonsultoinnin sisältö räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Konsultoinnin avulla saat tukea esimerkiksi:

Osallistuvat pk-yritykset voivat hakea tämän työn tueksi ELY Kehittämispalvelua, jolloin ELY maksaa 75% konsultin palkkiosta, ja yritykselle jäävä maksuosuus on työmäärästä riippuen 975–1625€.

Koulutuksista sanottua

Koulutuksesta sanottua

Veli-Pekka Virtanen, Arado

Hyvä ja laaja paketti suunnilleen kaikesta, mitä myyntiarjessa saattaa tulla vastaan: kontaktoinnit, tapaamiset, tarjoukset, SEO, somettaminen, mittaaminen, copyn kirjoittaminen jne.

Ilmari Kontulainen, CEO, Deveo Oy

Pro Growthin valmennus antoi hyvät eväät suunnitella seuraavan vuoden myyntistrategiaa ja miettiä mitkä ovat tärkeitä asioita yrityksen kasvun kannalta. Läpiluotaava koulutus ja erittäin osaavat kouluttajat pystyivät joka koulutuspäivänä tuomaan uusia ideoita ja ajattelumalleja liiketoiminnan kehittämiseen.

Ilmari Kontulainen, Deveo

Pro Growthin valmennus antoi hyvät eväät suunnitella seuraavan vuoden myyntistrategiaa ja miettiä mitkä ovat tärkeitä asioita yrityksen kasvun kannalta. Läpiluotaava koulutus ja erittäin osaavat kouluttajat pystyivät joka koulutuspäivänä tuomaan uusia ideoita ja ajattelumalleja liiketoiminnan kehittämiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi yrittäjä ei voi osallistua yksin koulutukseen?

Suosittelemme, että yrityksestä osallistuu koulutukseen vähintään kaksi henkilöä. Tällä tavoin varmistamme sen, että yrityksellä on riittävästi resursseja laittaa koulutuksessa opittuja asioita käytäntöön.

Miksi koulutus on niin halpa?

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa, joka tukee yritysten osallistumista 50–70% maksuosuudella.

Miksi ilmoittautuminen päättyy niin aikaisin?

Ilmoittautuminen päättyy noin kuukautta ennen koulutuksen alkamispäivää, sillä koulutus järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa. ELY-viranomaiset tarkistavat mukaan otettavat yritykset ja henkilöt. Lisäksi ilmoittautumisen päättyessä ehdimme räätälöimään koulutuksen osallistuvien yritysten mukaisesti vastaamaan parhaiten heidän tarpeitaan.

Miten ehdin osallistua koulutukseen kun arkityössä on jatkuvasti kiire?

Olemme huomioineet koulutusohjelman toteutuksessa yritystoiminnan kiireen. Tämän vuoksi järjestämme tehokkaita vain puolen päivän mittaisia koulutuspäiviä (klo 9–12), noin 3–4 viikon välein. Aikataulu mahdollistaa näin koulutukseen osallistumisen arjessa.

Olen kiinnostunut koulutuksesta

Heräsikö kysyttävää? Haluatko tietää lisää? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.