Global Growth 2023

Kun softafirmaa kasvatetaan kansainvälisille markkinoille on hyvät neuvot kalliit. Paitsi etteivät ole. Tarjoamme nimittäin yhdessä kumppanimme Pro Growth Consulting Oy:n kanssa ELY-tuetun koulutusohjelman, jonka avulla otat kustannustehokkaasti haltuun kaiken kansainvälistymisessä tarpeellisen. Tutustu lisää & varaa paikkasi!

Miksi mukaan Global Growth -koulutusohjelmaan?

Global Growth -koulutusohjelma on rakennettu auttamaan softafirmojen avainhenkilöitä kansainvälistymisessä. Ohjelma on sinulle, joka työskentelet kansainvälistä kasvua hakevassa (ehkä kansainvälistymisen jo aloittaneessa, mutta ei vielä läpimurtoa tehneessä) softayrityksessä.

Global Growth -koulutusohjelmassa kehität osaamistasi kokonaisvaltaisesti: Koulutuksesta vastaa ammattilaiset ja opit menestyvien kansainvälisen yritysten parhaita käytäntöjä, saat uusia ideoita ja lisää kontakteja. Juuri omalle firmallesi sopiva kasvusuunnitelma valmistuu koulutuksen myötä hallitusti, eikä sen rakentaminen jää enää muiden töiden paineessa ajatuksen asteelle tai vaiheeseen.

Mitä jo mukana olleet ovat koulutusohjelmasta mieltä? Mitä koulutusohjelma käytännössä sisältää ja mitä se maksaa? Tämä kaikki selviää tältä sivulta. Ilmoittautuminen koulutusohjelmaan on nyt käynnissä, joten varaa paikkasi pian! Global Growth 2023 –koulutusohjelman käytännön opeilla viet yrityksesi onnistuneesti kansainväliseen kasvuun. 🚀

Saat avaimet kansainväliseen kasvuun

Global Growth 2023 –koulutusohjelman jälkeen:

Hallitset kv-kasvun rahoituksen, suunnittelun & toteutuksen

Osaat suunnitella ja johtaa kv-myyntiä & digimarkkinointia

Sinulla on uusia ideoita & enemmän kontakteja kasvun vauhdittamiseen

Mitä käytännössä opit?

Koulutusohjelma kattaa kokonaisvaltaisesti yrityksen kasvun suunnittelun ja konkreettiset toimenpiteet.

Koulutusohjelma sisältää kansainvälistymisessä onnistumisen kannalta olennaiset alueet:

 • Kansainvälistymisen trendit
 • Kasvun suunnittelun ja rahoituksen
 • Kansainvälisen markkinoinnin suunnittelun ja johtamisen
 • Markkinatutkimukset ja koemarkkinoinnin kohdemaassa
 • Jälleenmyyntiverkoston rakentamisen kohdemaahan
 • Sisältömarkkinoinnin, social sellingin, markkinointiviestinnän ja konversio-optimoinnin

Tulet rakentamaan koulutuksen myötä juuri omalle firmallesi parhaiten soveltuvan kansainvälisen kasvun suunnitelman.

Onnistuneita kokemuksia – Katso vaikka!

Koulutuksesta vauhtia kasvuun ovat jo hakeneet:

Aneo Software Oy, Cadmatic EAC Oy, Teamit Group Oy, Headpower Oy, Plan&Care Sports Oy, Quanscient Oy, ADA Drive Oy, CoreSeer Company Oy, Nexetic Oy, Coredo Oy, Book Salon Oy, Biocode Oy, Data Prisma Oy, Expak Systems Oy, Applixure Oy, Voltio Oy, Innotect Oy, Poplatek Payments Oy, Aico Oy, Fluidit Oy, Mapita Oy, Malls of Globe Oy, LogiNets Oy, Axis Mundi, Awake.AI Oy, Click2Contract Oy, CSIT Finland Oy, Gapps Oy, Grano Oy, Klaro Technology, Marjetas Academy Oy, Market Entry Partners, Netwheels Oy, Pointscene Oy, Silverbucket Oy, Surveypal Oy, Timmi Software Oy, Visma Tampuuri Oy, Bluugo Oy, Buildercom Oy, Cometa Solutions Oy, Intoit Oy, Kindiedays Oy, LATO Leadership Automation Tools Oy, Optenni Oy, Riihisoft Oy, Devaten Oy, Twid Oy & Visualizer Oy

Koulutuksesta vastaavat ammattilaiset:

Erkki Tuomi

Erkki Tuomi on toinen Pro Growth Consulting Oy:n perustajista ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen. Erkillä on usean vuoden kokemus toimitusjohtajana ja osakkaana IT-alan yrityksissä. Myyntikäyttäytyminen, kasvun valmennus ja kansainvälistyminen ovat Erkin ydinosaamista.

Sari Aapola

Sari Aapola toimii Efiman ja sen tytäryrityksen Dooapin markkinointijohtajana. Sari on tehnyt pitkän työuran suomalaisten kansainvälisten teknologiayritysten markkinoinnin ja tuotemarkkinoinnin johtotehtävissä. Sarin avulla saat kokonaiskuvan markkinoinnin mahdollisuuksista ja roolista yrityksen kasvattamisessa & kansainvälistymisessä.

Peter Sandeen

Peter Sandeenin avulla otat haltuun markkinoinnin lähtökohdat, jotka tekevät siitä johdonmukaisesti tehokasta. Lähes kaikki Peterin asiakkaat ovat ulkomaisia ja noin puolet muita markkinoinnin ammattilaisia, jotka haluavat hänen apuaan markkinointiviestinnän, konversiopolkujen ja optimoinnin kanssa.

Jarno Wuorisalo

Jarno Wuorisalolla on yli 18 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin ja myynnin strategisesta konsultoinnista, johtamisesta ja toteutuksesta. Hänen asiakkaitaan ovat niin kotimaiset kasvuyritykset kuin kansainvälisillä markkinoilla toimivat suuryrityksetkin.

Oula Hyle

Oula Hyle työskentelee Pro Growth Consultingilla juniorikonsulttina ja vastaa projektipäällikön roolissa erilaisista käytännön järjestelyistä & viestinnästä koulutukseen liittyen. Oula suorittaa töiden ohella maisterin tutkintoa kasvatustieteiden puolella.

Jenni Kiho

Jenni Kiho toimii rahoituspäivän kouluttajana. Hänellä on kokemusta finanssialalta talouden ohjaamisesta sekä rahoituksen hankkimisesta eri kasvutavoitteiden täyttämiseksi. Jenni auttaa yrityksiä lisäksi kasvu- ja kansainvälistymistavoitteissa sekä eri liiketoimintojen kehityshankkeissa.

Matti Lattu

Matti Lattu toimii ProApp:n toimitusjohtajana. Hänellä on vankka kokemus ohjelmistoyrityksen johtamisesta ja kasvattamisesta. Matti auttaa yrityksiä talouden suunnittelussa, partneriverkoston rakentamisessa ja tuotteistamisessa. Kansainvälistyminen ja rahoitusasiat ovat hänen erityisosaamistaan.

Mitä koulutusohjelma maksaa yrityksellesi?

Toteutamme koulutusohjelman yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa. ELY tukee mukaan valitsemiensa yritysten osallistumista jopa 50–70 prosentin maksuosuudella yrityksen koon perusteella.

Pakettihinta PK-yritykselle 2079 € (+ alv)

Sisältää: koulutus kahdelle osallistujalle & yrityskohtaista kehittämistä

Jotta yrityksesi saa koulutusohjelmasta maksimaalisen hyödyn, suosittelemme, että koulutusohjelmaan osallistuu yrityksestäsi vähintään 2 henkilöä, ja yhdistätte ELY-tuettuun koulutusosuuteen 3–5 päivää yrityskohtaista kehittämistä.

Yrityskohtainen kehityskonsultointi rakennetaan tarpeidesi & toiveidesi mukaan ja saat tukea esimerkiksi:

 • Kasvusuunnitelman laatimiseen, toteutukseen & seurantaan kuukausittain
 • Kansainvälisen myynnin kehittämiseen
 • Kansainvälisen markkinoinnin kehittämiseen
 • Go-to-market –suunnitelman tekemiseen
 • Markkinatutkimuksen & kilpailija-analyysin laatimiseen
 • Kansainvälistymistä tukevan rahoituksen hakemiseen

Löydät alta lisää esimerkkihintoja:

Yrityksen koko max. 49 henkilöä:

Koulutus & yrityskohtaista kehittämistä 1527 € + alv per osallistuja

Pelkkä koulutus 552 € + alv per osallistuja

Yrityksen koko 50-249 henkilöä:

Koulutus & yrityskohtaista kehittämistä 1711 € + alv per osallistuja

Pelkkä koulutus 736 € + alv per osallistuja

Yrityksen koko 250+ henkilöä:

Koulutus & yrityskohtaista kehittämistä 1895 € + alv per osallistuja

Pelkkä koulutus 920 € + alv per osallistuja

Kyllä, kasvu kansainvälisille markkinoille kiinnostaa!

Koulutusohjelma alkaa 3.5.2023 ja mukaan pääsee korkeintaan 24 yritystä ilmoittautumisjärjestyksessä, kansainvälistymisedellytysten ja kasvuhalukkuuden perusteella. Jos kasvu kansainvälisille markkinoille on yrityksellesi ajankohtaista ja siihen ryhtyminen hallitusti asiantuntijoiden tuella kiinnostaa, ilmoittaudu tällä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä pian!