Myy paremmin

Myy Paremmin on ohjelmistoalan oma myyntitaitojen koulutusohjelma, jossa opit myyntipsykologiaa, otat haltuun ratkaisumyynnin parhaat käytännöt, sekä kaikki myyntiä tehostavat keinot markkinoinnin automaatiosta tekoälyn hyödyntämiseen. Tutustu lisää!

Onko myynnissäsi kasvun varaa?

Tiesitkö, että koskaan aikaisemmin ei ole ollut näin mahtavaa olla myyjä! Saavutettavissasi on tälläkin hetkellä valtava määrä dataa asiakkaista ja prospekteista. Sinulla on  todella paljon tietoa asiakkaidesi tekemisestä ja tarpeista sekä runsaasti vaikuttamisen kanavia. Näet kilpailijan toimet livenä ja voit itse vaikuttaa siihen, miten niihin vastaat​. Mutta osaatko varmasti hyödyntää tätä koko potentiaalia myynnissä?

Myyntityön vauhti on yhä kiivaampaa ja kilpailu alalla armotonta. Kaupankäynnin tehostamiseksi ja yksilöllisen asiakaspalvelun tarjoamiseksi on kuitenkin käytettävissä mitä parhaimpia keinoja, kunhan ne taitaa. Kehityksessä mukana pysyminen on softayrityksen johdolle, myynnille ja markkinoinnille elintärkeää. Tiedätkö, millä tasolla osaamisesi nykyajan myynnissä ja markkinoinnissa on?

Ohjelmistoalan uudessa Myy paremmin -myyntitaitojen koulutusohjelmassa opit myyntipsykologiaa, otat haltuun ratkaisumyynnin parhaat käytännöt, sekä kaikki myyntiä tehostavat keinot markkinoinnin automaatiosta tekoälyn hyödyntämiseen.

Tule nyt mukaan Myy paremmin -koulutusohjelmaan ja varmistu, että osaat ottaa kaiken hyödyn irti kehityksen suomista mahdollisuuksista! Koulutus on tarkoitettu nimen omaan IT- ja softayritysten johdolle sekä myynnin avainhenkilöille.

 • Opit hyödyntämään tekoälyn tuoman täyden potentiaalin: sisällön ideointi, luominen sekä kuvien, audion ja videoiden lopputuotanto
 • Opit, miten tehdään some- ja Google-mainontaa
 • Tutustut konversio-optimointiin ja hakukonenäkyvyyden hyödyntämiseen myynnissä
 • Tutustut nettisivujen ja markkinointiviestin merkitykseen
 • Opit, kuinka löydät datan avulla oikean asiakkaan juuri oikealla hetkellä
 • Otat haltuun ratkaisumyynnin periaatteet & parhaat käytännöt alan johtavien asiantuntijoiden johdolla
 • Opit mittaamaan ja ennustamaan myyntiä
 • Rakennat yrityksellesi kasvusuunnitelman Pro Growthin Growth Plan™ -apin avulla

Vie liiketoimintasi seuraavalle tasolle

Myy paremmin -koulutusohjelmassa opit hyödyntämään nykyajan monipuolisia mahdollisuuksia myynnin kasvattamisessa.

Opi valjastamaan digiajan konstit myynnin kasvattamiseen

Opi tehostamaan tekemistä & johtamaan myyntiä datalla

Kehitä yrityksesi myyntiä & markkinointia

Kun tavoittelet parempia tuloksia

Myynnin kasvattamisessa kannatta onnenkantamoisten odottelun sijaan panostaa taitoihin, joissa voi kehittyä. Jos kaipaat lisää myyntiä, kysy itseltäsi ainakin nämä:

 • Osaatko viestiä vakuuttavasti kaapelin jatkeena?​
 • Saatko asiakkaasi aidon huomion ja pystytkö kontrolloimaan myyntiprosessia?​
 • Osaatko olla vahvasti läsnä?​
 • Oletko valmis käyttämään paremmin myyntivahvuuksiasi ja kehittämään heikkouksiasi?
 • Osaatko oikeasti hyödyntää digiajan koko potentiaalia?​
 • Haluatko ottaa haltuun uusimmat myynnin ja markkinoinnin työkalut, jotta voit säästää aikaasi oleelliselle?​
 • Osaatko johtaa nettisivujesi kehitystä ja parantaa jatkuvasti viestintää?​
 • Osaatko johtaa myyntiä datalla mutuilun sijaan?​

Koulutusohjelman hyödyt

Entä miltä kuulostaisi mielenrauha ja itsevarmuus tekemisessä, kun osaat ja uskallat! Myy paremmin -myyntitaitojen koulutusohjelmassa opit myymään paremmin, sillä

 • Opit ratkaisumyynnin parhaat käytännöt 
 • Opit myyntipsykologiaa
 • Otat haltuun kaikki myyntiä tehostavat keinot markkinoinnin automaatiosta tekoälyn hyödyntämiseen

Palaute puhuu puolestaan

Myy paremmin -koulutusohjelmasta sanottua:

Veli-Pekka Virtanen, Arado

Hyvä ja laaja paketti suunnilleen kaikesta, mitä myyntiarjessa saattaa tulla vastaan: kontaktoinnit, tapaamiset, tarjoukset, SEO, somettaminen, mittaaminen, copyn kirjoittaminen jne.

Ilmari Kontulainen, Deveo

Pro Growthin valmennus antoi hyvät eväät suunnitella seuraavan vuoden myyntistrategiaa ja miettiä, mitkä ovat tärkeitä asioita yrityksen kasvun kannalta. Läpiluotaava koulutus ja erittäin osaavat kouluttajat pystyivät joka koulutuspäivänä tuomaan uusia ideoita ja ajattelumalleja liiketoiminnan kehittämiseen.

Kirk Johnson, Masinotek

Olipa kattava ja tehokas SaaS-myyntikoulutus. Toimi erinomaisena myyntistrategian kehittämisprosessin työkaluna. Myynnin ja markkinoinnin prosessit tehostettiin ja saimme tänä vuonna paljon enemmän myyntiliidejä!

Näin koulutus etenee

Valmistautuminen – koulutuspäivä – käytännön työkalu​

 • Koulutusmateriaalit ovat Pro Growth Consultingin oppimisympäristössä
 • Kouluttajat ovat pääosin Pro Growthin asiantuntijaverkostoa sekä Software Finlandin asiantuntijavieraita
 • Pro Growth vastaa kaikesta opiskelijaohjauksesta, etätehtävien koordinoinnista sekä digituesta valmennuspäivien lisäksi
 • Yhteiset workshopit painottuvat keskusteluihin, yrityskohtaisten etenemissuunnitelmien ja yhteisten kehittämishankkeiden tekemiseen, niiden esittelyyn toisille osallistujille sekä muihin käytännönläheisiin harjoituksiin​
 • Jälkitehtävillä syvennetään opintojaksoon liittyviä aihealueita ja viedään opittuja asioita konkreettisesti yrityksen liiketoimintaan​
 • Koulutuksen aikana laaditaan yrityskohtainen kasvusuunnitelma Growth Planin avulla, jonka avulla selvitetään yrityksesi kasvutavoitteet ja asetetaan konkreettiset toimenpiteet niiden saavuttamiseksi

Vielä ehdit mukaan! Ilmoittautumisaikaa on 7.9.2023 saakka.

Mitä koulutusohjelma maksaa?

Yrityksen koko max. 49 henkilöä:
Pelkkä koulutus 864 €
+ alv per osallistuja

Yrityksen koko 50-249 henkilöä:
Pelkkä koulutus 1152 €
+ alv per osallistuja

Yrityksen koko 250+ henkilöä:
Pelkkä koulutus 1440 €
+ alv per osallistuja

Toteutamme koulutusohjelman yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa. ELY tukee mukaan valitsemiensa yritysten osallistumista jopa 50–70 prosentin maksuosuudella yrityksen koon perusteella.

Maksimoi hyöty!

Jotta yrityksesi saa koulutusohjelmasta maksimaalisen hyödyn, suosittelemme, että koulutusohjelmaan osallistuu yrityksestäsi vähintään 2 henkilöä, ja yhdistätte ELY-tuettuun koulutusosuuteen 3–5 päivää yrityskohtaista kehittämistä.

Osallistuvat pk-yritykset voivat hakea tämän työn tueksi ELY Kehittämispalvelua, jolloin ELY maksaa 75% konsultin palkkiosta, ja yritykselle jäävä maksuosuus on työmäärästä riippuen 975–1625€.

Yrityskohtainen kehityskonsultointi rakennetaan tarpeidesi & toiveidesi mukaan ja saat tukea esimerkiksi:

 • Kasvusuunnitelman laatimiseen, toteutukseen & seurantaan kuukausittain
 • Kansainvälisen myynnin kehittämiseen
 • Kansainvälisen markkinoinnin kehittämiseen
 • Go-to-market –suunnitelman tekemiseen
 • Markkinatutkimuksen & kilpailija-analyysin laatimiseen
 • Kansainvälistymistä tukevan rahoituksen hakemiseen

Alan yritysten myynnin kehittäjä

Myy paremmin -koulutusohjelma alkaa lokakuussa 2023 ja ilmoittautuminen on mahdollista 7.9. saakka. Mukana vastaavassa koulutuksessa myyntiään kehittämässä on ollut jo yli 60 alan yritystä:

Aiddo Oy, Alma Mediapartners Oy, Anders Innovations Oy, Apix Messaging Oy, Applixyre Oy, Cautus Oy, Comia Software Oy, Conmio Oy, Crafthouse Oy, CSI Helsinki Oy, Cubescom Oy, Data Prisma Oy, Deveo Oy, Druid Oy, Efima Oy, Enoro Oy, EverTech Oy, Finbiosoft Oy, Gapps Oy, Geniem Oy, Go Experience Oy, Gofore Oy, Granite Partners Oy, Integral Oy, Intoit Oy, Isolta Oy, Oivan Group Oy, Konsepto, Kvaliteam Oy Lahden 4G-Service Oy, Laura Rekrytointi Oy, Loginets Oy, M.A.D Oy, Membook Oy, Mtech Digital Solutions Oy, Mysteerio Innovations Oy, Napa Oy, NOMO Technologies, Nord Software Oy, NSF Telecom Oy, Santa Margarita Oy, Privaon, Project Top Oy, Rajasoft Oy, Ramentor Oy, Reason Innovations Oy, Sirdar Oy, Solidabis Oy, Sujuwa Oy, SW-Development Oy, Syncron Tech Oy, Taitounited Oy, Talouskonsultointi Mertaoja Oy, Tietopiiri Oy, Trusteq Oy, Twinspark Consulting Oy, United Software Distributions Oy, Uranus Oy, Vaadin Oy, Vetokonsultit Oy ja Web-veistämö Oy

Kyllä, olen kiinnostunut myymään paremmin!

Oletko kiinnostunut viemään myyntitaitosi uudelle tasolle? Haluatko ilmoittautua mukaan koulutusohjelmaan? Vielä ehdit! Ilmoittautuminen on käynnissä 7.9. saakka, joten nyt on aika toimia. Jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää, lähetä yhteystietosi tällä lomakkeella ja jutellaan pian lisää!

Koulutuksesta vastaavat ammattilaiset

Timo Aittoniemi
Vastaava kouluttaja, seniorikonsultti

Timo Aittoniemi on yritysten kehittämisen ammattilainen. Timolla on kattava kokemus ja osaaminen liiketoimintajohtamisesta, strategiatyöstä, sekä myynnistä ja markkinoinnista. Timon erityisosaamista on myynnin ja markkinoinnin systemaattisuuden sekä johtamisen kehittäminen.

Riina Mustonen
Projektikoordinaattori, tukiprosessit ja ohjaus

Riina Mustonen vastaa koulutusohjelman erilaisista käytännön järjestelyistä ja viestinnästä.

Erkki Tuomi

Erkki Tuomi on toinen Pro Growth Consulting Oy:n perustajista ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen. Erkillä on usean vuoden kokemus toimitusjohtajana ja osakkaana IT-alan yrityksissä. Myyntikäyttäytyminen, kasvun valmennus ja kansainvälistyminen ovat Erkin ydinosaamista.

Jarno Wuorisalo

Jarno Wuorisalolla on yli 18 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin ja myynnin strategisesta konsultoinnista, johtamisesta ja toteutuksesta. Hänen asiakkaitaan ovat niin kotimaiset kasvuyritykset kuin kansainvälisillä markkinoilla toimivat suuryrityksetkin.

Peter Sandeen

Peter Sandeenin avulla otat haltuun markkinoinnin lähtökohdat, jotka tekevät siitä johdonmukaisesti tehokasta. Lähes kaikki Peterin asiakkaat ovat ulkomaisia ja noin puolet muita markkinoinnin ammattilaisia, jotka haluavat hänen apuaan markkinointiviestinnän, konversiopolkujen ja optimoinnin kanssa.

Antti Kärki

Antti Kärki on tavoiteorientoitunut selainanalytiikan ekspertti sekä myynnin, tuotannon ja markkinoinnin prosessien asiantuntija pitkällä yritysjohtamisen kokemuksella.