Myy paremmin

Myy Paremmin on ainutlaatuinen, ohjelmistoalan oma myyntitaitojen koulutusohjelma. Myy tehokkaammin ja vie liiketoimintasi uudelle tasolle! Kiinnostaako?

Tehosta myyntiä digimarkkinoinnilla

Johda myyntiä datan avulla

Vie softabisneksesi uudelle tasolle

Myy paremmin -koulutusohjelman opein viet softabisneksesi uudelle tasolle. Yrityksesi saa ohjelmistoalan omasta myyntitaitojen koulutusohjelmasta kaikki tarvittavat tiedot ja työkalut, joiden avulla tehostatte myyntiä ja teette lisää kauppaa!

Tehosta kaupantekoa

Talouden taantuessa on myyntiin panostettava ja tehostettava kaupantekoa. Myy paremmin -koulutusohjelma on tehty nimen omaan IT- ja softayritysten johdolle sekä (ratkaisu)myynnin avainhenkilöille konkreettiseksi myynnin kasvattamisen tueksi.

Löydä oikea asiakas oikealla hetkellä

Valjasta tekoäly (AI) myynnin tueksi

Herätä kiinnostus markkinointiviestillä

Lisää tehoa hakukone- ja somemainonnalla

Ota avuksi nettisivut & konversio-optimointi

Suunnittele, mittaa & ennusta paremmin

Älä luota onnenkantamoisiin

Myynnin kasvattamisessa kannatta onnenkantamoisten odottelun sijaan panostaa taitoihin, joissa voi kehittyä. Ohjelmistoalan omassa Myy paremmin -koulutusohjelmassa opit ratkaisumyynnin parhaat käytännöt, myyntipsykologiaa ja otat haltuun kaikki myyntiä tehostavat keinot markkinoinnin automaatiosta tekoälyn hyödyntämiseen:

Saat tietää ratkaisumyynnin parhaat käytännöt

Opit myyntipsykologiaa

Otat haltuun kaikki myynnin tehostamisen keinot

Myy paremmin -koulutuksesta sanottua

Koulutusohjelman palaute puhuu puolestaan:

Veli-Pekka Virtanen, Arado

Hyvä ja laaja paketti suunnilleen kaikesta, mitä myyntiarjessa saattaa tulla vastaan: kontaktoinnit, tapaamiset, tarjoukset, SEO, somettaminen, mittaaminen, copyn kirjoittaminen jne.

Ilmari Kontulainen, Deveo

Pro Growthin valmennus antoi hyvät eväät suunnitella seuraavan vuoden myyntistrategiaa ja miettiä, mitkä ovat tärkeitä asioita yrityksen kasvun kannalta. Läpiluotaava koulutus ja erittäin osaavat kouluttajat pystyivät joka koulutuspäivänä tuomaan uusia ideoita ja ajattelumalleja liiketoiminnan kehittämiseen.

Kirk Johnson, Masinotek

Olipa kattava ja tehokas SaaS-myyntikoulutus. Toimi erinomaisena myyntistrategian kehittämisprosessin työkaluna. Myynnin ja markkinoinnin prosessit tehostettiin ja saimme tänä vuonna paljon enemmän myyntiliidejä!

Yrityskohtainen lähestymistapa

Näin koulutus etenee: Lataa aikataulu
Valmistautuminen – koulutuspäivä – käytännön työkalu

 • Koulutusmateriaalit ovat Pro Growth Consultingin oppimisympäristössä
 • Kouluttajat ovat Pro Growthin ja Software Finlandin asiantuntijaverkostoa
 • Pro Growth vastaa kaikesta opiskelijaohjauksesta, etätehtävien koordinoinnista sekä digituesta valmennuspäivien lisäksi
 • Yhteiset workshopit painottuvat käytäntöön: keskusteluihin, yrityskohtaisten etenemissuunnitelmien ja yhteisten kehittämishankkeiden tekemiseen sekä niiden esittelyyn muille osallistujille ​
 • Jälkitehtävillä syvennetään opintojaksoon liittyviä aihealueita ja viedään opittuja asioita konkreettisesti oman yrityksen liiketoimintaan​
 • Koulutuksen aikana laaditaan yrityskohtainen kasvusuunnitelma Growth Planin avulla, jolla selvitetään yrityksesi kasvutavoitteet ja asetetaan konkreettiset toimenpiteet niiden saavuttamiseksi

Mitä koulutusohjelma maksaa?

Yrityksen koko max. 49 henkilöä:
Pelkkä koulutus 864 €
+ alv per osallistuja

Yrityksen koko 50-249 henkilöä:
Pelkkä koulutus 1152 €
+ alv per osallistuja

Yrityksen koko 250+ henkilöä:
Pelkkä koulutus 1440 €
+ alv per osallistuja

Toteutamme koulutusohjelman yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa. ELY tukee mukaan valitsemiensa yritysten osallistumista jopa 50–70 prosentin maksuosuudella yrityksen koon perusteella.

Jotta yrityksesi saa koulutusohjelmasta maksimaalisen hyödyn, suosittelemme, että koulutusohjelmaan osallistuu yrityksestäsi vähintään 2 henkilöä, ja yhdistätte ELY-tuettuun koulutusosuuteen 3–5 päivää yrityskohtaista kehittämistä.

Osallistuvat pk-yritykset voivat hakea tämän työn tueksi ELY Kehittämispalvelua, jolloin ELY maksaa 75% konsultin palkkiosta, ja yritykselle jäävä maksuosuus on työmäärästä riippuen 975–1625€.

Yrityskohtainen kehityskonsultointi rakennetaan tarpeidesi & toiveidesi mukaan ja saat tukea esimerkiksi:

 • Kasvusuunnitelman laatimiseen, toteutukseen & seurantaan kuukausittain
 • Kansainvälisen myynnin ja/tai markkinoinnin kehittämiseen
 • Go-to-market –suunnitelman tekemiseen
 • Markkinatutkimuksen & kilpailija-analyysin laatimiseen
 • Kansainvälistymistä tukevan rahoituksen hakemiseen

Älä jää jälkeen muista

Myy paremmin -koulutusohjelma alkaa joulukuussa 2023 ja ilmoittautuminen on käynnissä nyt. Mukana vastaavassa koulutuksessa myyntiään kehittämässä on ollut jo yli 60 alan yritystä:

Aiddo Oy, Alma Mediapartners Oy, Anders Innovations Oy, Apix Messaging Oy, Applixyre Oy, Cautus Oy, Comia Software Oy, Conmio Oy, Crafthouse Oy, CSI Helsinki Oy, Cubescom Oy, Data Prisma Oy, Deveo Oy, Druid Oy, Efima Oy, Enoro Oy, EverTech Oy, Finbiosoft Oy, Gapps Oy, Geniem Oy, Go Experience Oy, Gofore Oy, Granite Partners Oy, Integral Oy, Intoit Oy, Isolta Oy, Oivan Group Oy, Konsepto, Kvaliteam Oy Lahden 4G-Service Oy, Laura Rekrytointi Oy, Loginets Oy, M.A.D Oy, Membook Oy, Mtech Digital Solutions Oy, Mysteerio Innovations Oy, Napa Oy, NOMO Technologies, Nord Software Oy, NSF Telecom Oy, Santa Margarita Oy, Privaon, Project Top Oy, Rajasoft Oy, Ramentor Oy, Reason Innovations Oy, Sirdar Oy, Solidabis Oy, Sujuwa Oy, SW-Development Oy, Syncron Tech Oy, Taitounited Oy, Talouskonsultointi Mertaoja Oy, Tietopiiri Oy, Trusteq Oy, Twinspark Consulting Oy, United Software Distributions Oy, Uranus Oy, Vaadin Oy, Vetokonsultit Oy ja Web-veistämö Oy

Kyllä, tehokkaampi kaupanteko kiinnostaa!

Oletko kiinnostunut viemään myyntitaitosi uudelle tasolle? Haluatko ilmoittautua mukaan koulutusohjelmaan? Jos kiinnostuit ohjelmasta tai kaipaat lisätietoja, lähetä meille yhteystietosi tällä lomakkeella ja palaamme pian asiaan!

Koulutuksesta vastaavat ammattilaiset

Timo Aittoniemi
Vastaava kouluttaja, seniorikonsultti

Timo Aittoniemi on yritysten kehittämisen ammattilainen. Timolla on kattava kokemus ja osaaminen liiketoimintajohtamisesta, strategiatyöstä, sekä myynnistä ja markkinoinnista. Timon erityisosaamista on myynnin ja markkinoinnin systemaattisuuden sekä johtamisen kehittäminen.

Riina Mustonen
Projektikoordinaattori, tukiprosessit ja ohjaus

Riina Mustonen vastaa koulutusohjelman erilaisista käytännön järjestelyistä ja viestinnästä.

Erkki Tuomi
Erkki Tuomi on toinen Pro Growth Consulting Oy:n perustajista ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen. Erkillä on usean vuoden kokemus toimitusjohtajana ja osakkaana IT-alan yrityksissä. Myyntikäyttäytyminen, kasvun valmennus ja kansainvälistyminen ovat Erkin ydinosaamista.

Jarno Wuorisalo
Jarno Wuorisalolla on yli 18 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin ja myynnin strategisesta konsultoinnista, johtamisesta ja toteutuksesta. Hänen asiakkaitaan ovat niin kotimaiset kasvuyritykset kuin kansainvälisillä markkinoilla toimivat suuryrityksetkin.

Peter Sandeen
Peter Sandeenin avulla otat haltuun markkinoinnin lähtökohdat, jotka tekevät siitä johdonmukaisesti tehokasta. Lähes kaikki Peterin asiakkaat ovat ulkomaisia ja noin puolet muita markkinoinnin ammattilaisia, jotka haluavat hänen apuaan markkinointiviestinnän, konversiopolkujen ja optimoinnin kanssa.

Antti Kärki
Antti Kärki on tavoiteorientoitunut selainanalytiikan ekspertti sekä myynnin, tuotannon ja markkinoinnin prosessien asiantuntija pitkällä yritysjohtamisen kokemuksella.