Roihua rekrytointiin – luo vastustamaton työnantajabrändi

Vahva yrityskulttuuri on sitoutuneen työvoiman salaisuus. Erottuva ja työntekijöitä puhutteleva työnantajabrändi auttaa sinua nappaamaan kasvun vaatimat osaajat. Roihua rekrytointiin -koulutusohjelman opein erotut kilpailijoista, houkuttelet oikeita hakijoita ja onnistut rekrytoinneissa! 🔥

Rakenna veto- ja pitovoimainen työnantajabrändi ja menesty rekrytoinnissa

Haluatko, että yrityksesi erottuu kilpaijoistanne työnantajana? Haluatko houkutella tiimiin uusia osaajia ja pitää tiukasti nykyisistä kiinni? Haluatko onnistua rekrytoinneissa? Roihua rekrytointiin -koulutus tarjoaa ratkaisuja ohjelmistoalan osaajapulaan ja auttaa menestymään rekrytoinneissa – nyt ja tulevaisuudessa. Koulutuksessa opit rakentamaan yrityskulttuuria, joka luo pohjan kestävälle kasvulle.

Opit rakentamaan veto- ja pitovoimaisen työnantajabrändin, joka houkuttelee juuri oikeat osaajat luoksenne. Samalla vahvistat yrityskulttuuria ja luot kestävää työntekijäkokemusta niin, että nykyiset työntekijät viihtyvät teillä paremmin ja pidempään. Koulutuksen lopputuloksena syntyy työnantajan käsikirja, joka luo onnistumisen edellytykset rekrytointiin ja perehdytykseen.

Erottuva
työnantajabrändi

Koulutuksen jälkeen ette ole enää samaa harmaata massaa. Erottuva ja työntekijöitä puhutteleva työnantajabrändi auttaa yritystäsi houkuttelemaan ja saamaan kasvun vaatimat osaajat. Erottuva työnantajabrändi on ainut mahdollisuus taklata ohjelmistoalaa kurittava osaajapula.

Onnistuneet
rekrytoinnit

Kun vanhat keinot eivät enää toimi, on kokeiltava jotain uutta. Koulutuksessa opit modernin rekrymarkkinoinnin ja monimuotoisen rekrytoinnin salat. Avullamme rakennat tuloksellisen rekrystrategian, joka auttaa yritystäsi menestymään nyt ja tulevaisuudessa.

Vetovoimainen yrityskulttuuri

Nykyisten työntekijöiden pitäminen on jopa tärkeämpää, kuin uusien osaajien rekrytoiminen. Vahva yrityskulttuuri on sitoutuneen työvoiman salaisuus. Koulutuksessa opit rakentamaan kestävää työntekijäkokemusta, joka takaa tulokset pitkällä aikavälillä.

Sytykettä ohjelmistoalan yrityksille

Roihua rekrytointiin on rakennettu ohjelmistoalan yritysten tarpeisiin. Yrityksesi koolla ei ole väliä – tärkeintä on, että olet tunnistanut tarpeen ja tahtotilan työnantajabrändin, rekrytoinnin ja rekrymarkkinoinnin kehittämiseen. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti alan yrittäjille sekä HR-, viestintä-, markkinointi- ja johtotehtävissä työskenteleville asiantuntijoille.

Miksi panostaa koulutukseen?

Koulutuksen avulla rakennat yrityksen, jossa henkilöstön saaminen ja pitäminen eivät perustu pelkästään työstä tarjottavaan palkkioon.
Löydät ja kehität vetovoimatekijöitä, jotka päihittävät palkkauksen.

Opit rakentamaan erottuvan työnantajabrändin, joka ei jätä potentiaalisia työnhakijoita kylmäksi.

Tunnistat juuri teille oikeat työntekijät sekä ne keinot ja kanavat, joilla heidät houkutellaan ja sitoutetaan yritykseesi.

Ymmärrät modernin rekrymarkkinoinnin ja monimuotoisen rekrytoinnin periaatteet, ja vahvistat työkalupakkiasi rekrytoijana.

Rakennat vetovoimaista yrityskulttuuria, joka vahvistaa työyhteisön pitovoimaa ja hyvinvointia.

Luot yritykseen toimivat rekrytointi- ja perehdytysprosessit, jotka varmistavat työntekijöiden pysyvyyden.

Kohti vastustamatonta työnantajabrändiä

Roihua rekrytointiin -koulutus käynnistyy syksyllä 2023. Koulutus rakentuu neljästä osiosta:

  1. Työnantajamielikuvan perusteet
  2. Tehokas rekrymarkkinointi
  3. Onnistunut rekrytointi
  4. Työnantajamielikuvan kehittäminen

Koulutus sisältää 7 koulutuspäivää ja 7 työpajapäivää, jotka järjestetään Helsingissä (Urho Kekkosen katu 2 C, 6 krs). Näiden lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäistä opiskelua ja harjoitustehtäviä sekä vertaisoppimista ja yksilöllistä ohjausta. Koulutuksen kesto on 20 opiskelijatyöpäivää ja se toteutetaan 18.9.–30.1.2024. Paikkoja on rajatusti. Koulutus järjestetään yhteistyössä Aava & Bangin, Software Finlandin ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa.

Kiinnostuitko?

Roihua rekrytointiin -koulutuksen hinta on 660–1100 € / osallistuja, jonka rahoittavat työnantaja sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 30–50 prosenttia kokonaishinnasta. Työnantajan maksuosuuteen vaikuttaa yrityksen koko ja liikevaihto tai tase. Ilmoittaudu mukaan heti tai ota meihin yhteyttä, jos koulutukseen liittyen heräsi kysyttävää. Autamme mielellämme!

Kyllä, olen kiinnostunut koulutuksesta ja

Koulutusta luotsaa Aava & Bang yhteistyössä Software Finlandin kanssa

Aava & Bang on noin 80 luovan ammattilaisen markkinointi- ja viestintätoimisto, jolla on vuosien kokemus työantajabrändin valmentamisesta, tuloksellisen rekrymarkkinoinnin tekemisestä sekä pitovoimaisen yrityskulttuurin rakentamisesta. Visiomme on tehdä suomalaisista maailman paras markkinointikansa.

Yli 400 valmennettua yritystä

Vuosittain, jo vuosien ajan. Aava & Bangin koulutusten kautta rakennetaan kestävää kasvua uusista ja nykyisistä työntekijöistä huolta pitäen.

4,7/5 asiantuntemus ja 83 NPS-arvo

Koulutuksissa ei turhaan pönötetä tai luennoida, vaan keskitytään oivaltamaan, kehittämään ja oppimaan yhdessä. Kouluttajien asiantuntemus ja käytännönläheinen koulutusote ovat saaneet huippuarvosanat.

100 % muutosvoima

Lupaamme, että koulutus synnyttää oikeita oivalluksia, takuuvarmoja tuloksia ja kestävää kasvua pitkällä tähtäimellä. Ymmärryksen lisäksi kasvatat konkreettista työkalupakkia tulevaisuuden tarpeisiin.