M&A sarja alkaa! Tänä keväänä M&A-sarjassa perehdytään neljän studiotilaisuuden verran yrityskauppaprosesseihin sekä asiantuntijoiden avun hyödyntämiseen silloin, kun softafirma hakee oman pääomapohjansa vahvistamista tai omistajat exitiä. Tulossa on:

Kokemus puhuu! Kuulemme sarjayrittäjä Kim Nybergin käytännön kokemuksia ja oppeja lukuisista tehdyistä yrityskaupoista, niin myyjän kuin ostajan rooleissa, sekä millä tavoin eri asiantuntijat ovat olleet mukana niihin liittyvissä prosesseissa. Ääneen pääsevät myös eri aiheiden vierailevat asiantuntijat.

Osa 1: Ilmoittaudu nyt ja ole valmis, kun aika koittaa!

M&A-sarjan ensimmäisessä osassa syvennymme siihen, mitä kaikkea yhtiön omistajien ja johdon on syytä huomioida valmistautuessaan yhtiön rahoituksen keräämiseen tai myyntiin. Livingstone Partnersin Michael Westhoven johdattelee meidät aiheeseen ajankohtaisella katsauksella Euroopan rahoitus- ja yrityskauppamarkkinaan.

Saat tietää, mitkä tekijät vaikuttavat eniten sijoittajien kiinnostukseen nykyisessä markkinatilanteessa sekä mihin kannattaa erityisesti fokusoida, jotta mahdollisuudet rahoituksen saamiseksi tai yrityskauppojen toteutumiseksi olisivat mahdollisimman hyvät. Lisäksi perehdymme Kim Nybergin johdolla investointipankkiirin palkkaamiseen liittyviin kysymyksiin, kuten:

Miksi osallistua 💡

Lämpimästi tervetuloa mukaan hakemaan käytännön M&A-oppeja!