Kutsuuko SaaSiest Malmössä huhtikuussa? Jos kyllä, tule virittäytymään tunnelmaan ja tapaamaan Suomi-SaaSin sisäpiiriä dinnerille maanantaina 15.4. klo 19–22 (GMT +1). Tapaat ravintola Cantina Ostro Masissa kolmen ruokalajin merkeissä 30 sisäpiiriläistä sekä muita alan merkkinimiä.

Software Finland ry huolehtii illan laskusta, joka jaetaan tasapuolisesti osallistujien kesken ja laskutetaan myöhemmin nimellä ”SaaSiest 2024 SaaS Finland Meetup”. Ei-jäsenten laskutustiedot kerätään viimeistään tapahtuman jälkeen.

Tervetuloa mukaan yksin tai kollegan kanssa. Varaahan paikkasi pöydästä. 💖

Edullisemmat liput jäsenille helmikuun loppuun saakka!

Software Finlandin jäsenille on koodilla SAASFINLAND2024 tarjolla 100 € alennus pääsylipuista, joita voit hankkia täältä.

✨ Jäsenyys on loistodiili – Klikkaa ja lue lisää! ✨

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä! Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️