Tapahtumat

Software Finland ry:n koulutusten opein viet yrityksesi seuraavalle tasolle! Laajan valikoiman verkossa saatavien koulutusten lisäksi tarjoamme ainutlaatuisia mahdollisuuksia jakaa kokemuksia ja luoda arvokkaita verkostoja livenä.

Katso myös nämä

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla tulevista koulutuksista ja tapahtumista & varaa paikkasi kätevästi tilaamalla yhdistyksen uutiskirje suoraan sähköpostiisi!

Uutiskirje
HR-klubi
SaaS-klubi
AI-klubi

Syksyn 2023 parhaita

Kaapataan ilmastonmuutos koodilla

Digitalisaatio on ainoa ihmisen toiminnan osa-alue, jonka hiilijalanjälki kasvaa. Tiedätkö, että sen ennustetaan jopa tuplaantuvan vuoteen 2025 mennessä vuoden 2017 tasosta? Mutta kuka sanoi, että teknologia ei voi olla osa ratkaisua! Ota haltuun, miten data ja digitalisaatio voivat olla keskeisessä roolissa ilmastonmuutoksen torjumisessa.

Uusi SaaS Akatemia

SaaS Akatemia -verkkokurssilla opit, mitä menestykseen tarvitaan aivan alusta menestyksen porteille asti. Koulutus on tehty erityisesti B2B SaaS-yrityksille. Se soveltuu niin teknisille kuin ei-teknisille ammattilaisille, ja antaa valmiudet SaaS-bisneksen luomiseen sekä johtamiseen.

Jäseniltä kuultua

Menneet tapahtumat

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.