Bitesize: Kilpailukyvyn vahvistaminen osaamismurroksessa

Alkaa: 01.02.2024 klo 08:30
Päättyy: 01.02.2024 klo 09:00

Tervetuloa Bitesize-tapahtumaan, joka on suunniteltu erityisesti softa-alan yrittäjille, johtajille ja esihenkilöille, jotka vastaavat työkseen ihmisten hyvinvoinnista. Olethan ajoissa linjoilla, sillä bitesize-tapahtumia ei nauhoiteta, ne koetaan!

Jo pitkään on puhuttu työelämän murroksesta ja siitä, kuinka se on parhaillaan käynnissä. Moni johtoasemassa oleva saattaa pohtia, mitä oikein työmarkkinoilla on tapahtumassa ja mihin yrityksissä kannattaa nyt keskittyä.

Tule kuulemaan mitä Sarasen teettämät tutkimukset kertovat osaamismurroksesta. Aamun asiantuntijana on Sarasen toimitusjohtaja Janne Lindfors, joka kertoo siitä, kuinka säilyttää ja vahvistaa yrityksen kilpailukyky osaamismurroksen keskellä.

Tule mukaan tapahtumaan, jos  

  • Työelämän murros kiinnostaa. 
  • Haluat tietää, mihin kannattaa keskittyä vuonna 2024 osaamisen kehittämisen tiimoilta.
  • Haluat olla muita edellä kilpailukyvyn säilyttämisessä.

Luvassa on aiheen tiimoilta lyhyt alustus, jonka jälkeen osallistujat pääsevät keskustelemaan. Tämä on erinomainen tilaisuus verkostoitua muiden softa-alan ammattilaisten kanssa ja saada uusia näkökulmia omaan liiketoimintaan. 

Halutessasi voit virittäytyä aiheeseen etukäteen lukemalla Sarasen blogitekstin “Osaamisen johtaminen ei ole koskaan ollut tärkeämpää”. 

✨ Jäsenyys on loistodiili – Klikkaa ja lue lisää! ✨

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä! Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Janne Lindfors

Janne Lindfors on seurannut tiiviisti suomalaisia työmarkkinoita ja ICT-kasvuyrityksiä yli 20 vuoden ajan Sarasen toimitusjohtajana ja neuvonantajana useissa kasvuyrityksissä. Ennen Sarasta hän johti kansainvälistä ICT-ohjelmaa Aalto-yliopistossa. Kesäisin Jannen voi nähdä vuoden 1974 VW Kleinbusin tai moottoripyörän selässä. Verkostoidu Jannen kanssa jo ennakkoon LinkedIn:ssä!

Saranen on osaamisen asialla. Sarasella tunnistetaan nykypäivän ja tulevaisuuden työelämän kriittiset tarpeet vauhditetaan niin yritysten kuin yksilöidenkin kasvua. Saranen auttaa yrityksiä, kun osaamisesta on pulaa, muutostilanteissa tarvitaan tukea, tai asiantuntijuutta halutaan kasvattaa tai sitouttaa. Sarasen tarjoamiin ratkaisuihin voit tutustua täällä. 


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.