Executive club: Kuka on esillä mediassa?

Alkaa: 14.03.2023 klo 09:00
Päättyy: 14.03.2023 klo 09:00

Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia siitä, kenen kannattaa edustaa yritystä mediassa! 

Moni ohjelmistoyritys haluaa näkyvyyttä mediassa, sillä sijoittajat ja potentiaaliset työntekijät luottavat journalismiin lujemmin kuin verkkomedioihin, somen ja hakukoneiden tarjoamiin tietoihin tai yritysten omaan viestintään. Media myös tavoittaa moninkertaisesti suuremman yleisön kuin yrityksen omat kanavat. 

Yrityksellä tulee olla kasvot mediassa – mutta kenen kasvot? Onko hyvä, jos yrityksellä on useampia spokespersoneita? Missä tilanteissa ylimmän johdon on välttämätöntä astua valokeilaan ja koska mediaviestintä kannattaa delegoida muille? Tule linjoille ja tiedät. Tilaisuutta ei nauhoiteta ja keskustelut Executive clubissa käydään luottamuksella. Ilmoittaudu mukaan

Miksi sinun kannattaa osallistua? 

  1. Saat ajatuksia siitä, miten kannattaa organisoida yrityksenne edustus mediassa tarkoituksenmukaisella ja tehokkaalla tavalla 
  1. Saat vinkkejä, miten voit saada yrityksellenne ansaittua näkyvyyttä mediassa 
  1. Saat tietoa mediaviestinnän parhaista käytännöistä myös muissa alan yrityksissä 

Kenelle tilaisuus on tarkoitettu? 

Tilaisuus on tarkoitettu Executive clubin jäsenille. Tilaisuus on yhdistyksemme jäsenille maksuton.

Mikä Executive club?

Ohjelmisto- ja e-business ry:n Executive club on 10 miljoonaa euroa vaihtavien ja yli 100 henkilön firmojen oma johdon yhteisö. Executive clubin tilaisuuksissa ja tapahtumissa pääset keskustelemaan luottamuksellisesti vertaistesi kanssa.

Tilaisuudessa äänessä

Aino Pajukangas

Aino Pajukangas on viestintäyrittäjä, joka on yli 20-vuotisen uransa varrella työskennellyt suomalaisen yrityselämän näköalapaikoilla toimittajana, tiedottajana sekä viestinnän johtotehtävissä valtakunnallisissa, monikansallisissa ja paikallisissa yrityksissä.

Asiakkaat yleensä kääntyvät Ainon puoleen, jos he eivät saa sidosryhmiään ymmärtämään tuottamaansa arvoa eli heidän viestinsä kaipaa kirkastamista, jos he eivät ehdi tai osaa itse tuottaa tehokasta sisältöä verkkosivuille tai somekanaviin, kun he tarvitsevat apua ja ohjausta somen, erityisesti LinkedInin, käytössä tai jos he haluavat saada viestinsä esiin journalistisessa mediassa.

Vapaa-aikanaan Aino kirjoittaa esikoiskirjaansa, treenaa salilla, kuuntelee äänikirjoja sekä samoilee koiransa kanssa luonnossa.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.