HR-klubi: Mielen bugit II (Mielenterveys & työkyky)

Alkaa: 06.09.2022 klo 09:00
Päättyy: 06.09.2022 klo 10:30

Tiesitkö, että IT-alalla yleisin sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyden syy on bugaava mieli eli mielenterveyden häiriöt? Niistä johtuvat poissaolot maksavat työnantajalle vuosittain selvää rahaa. Luovalla ohjelmistoalalla asiantuntijoiden työhyvinvointiin ja etenkin mielenterveyteen satsaaminen pidentää työuria ja saa aikaan tuottavampaa työtä.

Jotta työkykyyn vaikuttavien eri tekijöiden tunnistaminen olisi softayrityksissä helpompaa, puhutaan Ohjelmisto- ja e-business ry:n seuraavassa HR-klubissa mielenterveydestä ja sen häiriöistä. Asiantuntijalääkäri Tiia Reho työeläkeyhtiö Varmasta kertoo esimerkkejä haastavista tilanteista ja avaa

  • Mitkä ovat tavallisia työkykyyn vaikuttavia mielenterveyden häiriöitä
  • Mitkä ovat tavallisia näihin liittyviä oireita ja miten ne vaikuttavat työkykyyn
  • Mitkä ovat työn muokkauksen keinoja, kun työkykyyn vaikuttaa mielenterveyden häiriö 

Tule mukaan keskustelemaan! Mielen Bugit II on jatkoa HR-klubin kevään studiotilaisuudelle. Jotta pääsemme tällä kertaa jatkamaan suoraan syvästä päädystä, katsothan kevään tallenteen ennen 6.9. Linkki siihen kilahtaa jokaiselle mukaan ilmoittautuneelle sähköpostiin hyvissä ajoin.

Pääset tilaisuudessa osallistumaan, kysymään ja kommentoimaan myös itse. Linjoille kannattaa kuitenkin tulla ihan vaan kuuntelemaankin, jos se sopii sinulle paremmin! Varaa paikkasi linkistä alla.

Tilaisuudessa äänessä

Tiia Reho

Tiia Reho on Varman asiantuntijalääkäri, jonka päätavoite on kehittää yhteistä ymmärrystä työkykyä tukevista tekijöistä työelämässä sekä työkyvyn tukemisen mahdollisuuksista. Taustaltaan Tiia on lääketieteen tohtori ja työterveyshuollon erikoislääkäri.

***

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Varma vastaa noin 900 000 työntekijän, yrittäjän ja eläkkeensaajan eläketurvasta.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.