HR-klubi: Muutosneuvottelut – Miksi ja miten hoitaa vastuullisesti

Alkaa: 03.09.2024 klo 09:00
Päättyy: 03.09.2024 klo 10:00

Sopeuttamistilanteen vastuullinen hoitaminen linkittyy työnantajamielikuvaan ja työntekijöiden sitoutumiseen, lähtevien työntekijöiden yksilölliseen uudelleentyöllistymiseen sekä yrityksen taloudelliseen menestykseen. Siksi muutosneuvottelut kannattaa hoitaa hyvin ja vastuullisesti.

Muutosprosessin vastuullinen ja yksilö kunnioittava läpivienti vaatii ennakointia ja suunnittelua, selkeää ja jatkuvaa viestintää sekä inhimillistä kohtaamista ja omien ja toisten tunteiden tunnistamista ja säätelyä. HR:n rooli sopeuttamistilanteissa on tärkeä ja erittäin vaativa.

Webinaarissa kokenut muutosneuvotteluiden vastuullisen ja yksilöä kunnioittavan läpiviennin ammattilainen Mare Grannenfelt Saraselta kertoo onnistuneiden muutosneuvotteluiden avaintekijöistä. Webinaari on vuorovaikutteinen ja tarjoaa mahdollisuuden jakaa ajatuksia ja keskustella muutosneuvotteluista luottamuksellisesti vertaisten joukossa. Tilaisuudessa keskustellaan myös muun muassa:

  • Mikä muutosneuvotteluissa on vaikeaa
  • Mikä usein menee pieleen 
  • Miten muutosneuvottelut hoidetaan vastuullisesti
  • Miksi irtisanottujen hyvä kohtelu on tärkeää
  • Mitä kannattaa tehdä muutosneuvotteluiden jälkeen

Lämpimästi tervetuloa mukaan! ☕ Huom. Tilaisuutta ei nauhoiteta, joten olethan ajoissa paikalla.

Mikä HR-klubi? Software Finland ry:n HR-klubissa fokuksessa olemme me ihmiset. Klubi tuo yhteen onnistumisen kokemuksia jakamaan, haastavista tilanteista oppimaan & ongelmia ratkaisemaan ihmisiä johtavat ja ihmisten hyvinvoinnista vastaavat ohjelmistoalan ammattilaiset.

Tilaisuudessa äänessä

Mare Grannenfelt

Mare Grannenfeltillä on vankka kokemus yritysten sekä HR:n tukemisesta inhimillisten ja yksilöä kunnioittavien muutosneuvotteluiden läpiviennissä sekä irtisanottujen henkilöiden auttamisesta nopeasti uudelle uralle.
Mare on ollut mukana räätälöimässä ja toteuttamassa monenlaisia asiakasyritysten muutosturvapalveluita sekä muita muutokseen liittyviä valmennuksia ja koulutuksia. Hän on erikoistunut työelämän taitekohtiin ja kehittänyt palveluita, jotka tukevat yksilöiden työllistymistä ja osaamisen kehittämistä, erityisesti työn ja osaamisen murroksen aikana.
Sarasen palvelujohtajana Mare tukee organisaatioita ja yksilöitä muutosten keskellä sekä varmistaa koulutus- ja valmennuspalveluiden tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.