Johtamisen haasteet: Työsuhteen päättäminen työntekijästä johtuvista syistä

Alkaa: 21.09.2023 klo 09:00
Päättyy: 21.09.2023 klo 10:15

Tervetuloa HR-klubin studiotilaisuuteen, jossa kuulemme Visaperttu Vasalan vinkit herkästä aiheesta: työsuhteen päättämisestä työntekijästä johtuvasta syystä ja erityisesti työntekijän alisuoriutumisesta johtuen. Tämä koulutus on suunnattu erityisesti ohjelmistoalan toimitusjohtajille ja HR-johtajille, jotka kohtaavat näitä monimutkaisia tilanteita arjessaan.

Visaperttu Vasala on pitkän linjan työoikeuden ammattilainen, jolla on syvällistä kokemusta työoikeudellisten asioiden käsittelystä ja työnantajien neuvonnasta asianajajana. Hän on perehtynyt työsuhteen koko elinkaareen solmimisesta päättämiseen, ja hänellä on erityistä osaamista työsuhteen päättämiseen liittyvistä neuvottelutilanteista.

Keskustelussa

  • Työsuhteen päättäminen henkilökohtaisista syistä: Milloin ja miten työsuhteen voi päättää työntekijästä johtuvien syiden vuoksi.
  • Työsuhteen päättäminen alisuoriutumisen takia: Miten tunnistaa alisuoriutumista ja kuinka puuttua siihen asianmukaisesti ja oikeudenmukaisesti.
  • Aikaa on myös varattu keskustelulle ja kysymyksille.

Aamun aikana saat tehokkaat työkalut ja strategiat työsuhteen päättämiseen haastavissa tilanteissa. Opit tunnistamaan ja ratkaisemaan tilanteet, jotka liittyvät työntekijän alisuoriutumiseen sekä oikeat toimintatavat työntekijästä johtuviin syihin perustuviin irtisanomistilanteisiin. Kokenut asiantuntijamme, Visaperttu, ohjaa sinut läpi prosessin ja antaa sinulle käytännön taitoja ja vinkkejä, joiden avulla voit välttää yleiset virheet ja parantaa työyhteisösi toimintaa.

Tilaisuudessa äänessä

Visaperttu Vasala

Visaperttu Vasala on työoikeuden kokenut ammattilainen. Hän on tehnyt pitkän työuran työoikeuden parissa asianajotoimistossa.

Visapertun asiantuntemus kattaa työoikeudelliset asiat laaja-alaisesti työsuhteen koko elinkaaren ajalta työsopimuksen solmimisesta erilaisiin työsuhteiden ja työnantajan liiketoiminnan muutostilanteisiin sekä työsuhteiden päättämiseen. Visapertulla on vankka kokemus työelämään liittyvistä neuvottelutilanteista kuten yhteistoimintaneuvotteluista sekä työsuhteisiin liittyvien riita-asioiden hoitamisesta.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.