M&A live: meet & greet

Alkaa: 05.06.2024 klo 16:30
Päättyy: 05.06.2024 klo 20:00

Tänä keväänä M&A-sarjassa perehdytään neljän studiotilaisuuden verran yrityskauppaprosesseihin sekä asiantuntijoiden avun hyödyntämiseen silloin, kun softafirma hakee oman pääomapohjansa vahvistamista tai omistajat exitiä. Päätämme sarjan kesäkuussa afterworkin merkeissä Ravintola Gilletissä, jossa pääset vielä Ysman Joakim Nybergin johdolla tutustumaan case M-Brainiin myyjän näkökulmasta.

Vuonna 2022 Monterrolle myydyn SaaS-yhtiö M-Brainin yrityskaupan tärkeimpiä oppeja peilataan M&A-sarjan eri teemoihin – kauppaan valmistautuminen, yritysjärjestely & veroasiat, juridiset kysymykset sekä viestintästrategian rakentaminen – ja avataan konkreettisin esimerkein. Käsittelyssä:

  • Yrityspankkiirin tuen merkitys M-Brainin myyntiprosessissa
  • Yritysrakenteen optimointi ja optimoinnin edut
  • Oikeudellisen neuvonantajan valinta (pitkä yhteistyöhistoria auttaa!)
  • Viestinnän tärkeys yhtiön arvon rakentamisessa (ja mitä olisi voinut tehdä paremmin…)

Lisäksi mukana ovat kaikki M&A-sarjan myötä tutuksi tulleet asiantuntijat, joten tule mukaan verkostoitumaan ja jatkamaan juttua! Tarjolla on purtavaa ja palanpainiketta, sekä mitä parhainta seuraa eli yhdistyksen kollegat, joten lämpimästi tervetuloa! 👋

Tilaisuudessa äänessä

Joakim Nyberg


Michael Westhoven

Michael Westhoven aloitti uransa Boston Consulting Groupissa, jonka jälkeen hän työskenteli erilaisissa johtotehtävissä TMT-alalla. Hän on työskennellyt myös pääomasijoitus- ja riskipääomasektorilla sijoitusjohtajana ERGO Capitalissa sekä IRIS Capitalissa.

Vuonna 2012 Michael Westhoven siirtyi eurooppalaiseen investointipankkiin Leonardo & Co:n toimitusjohtajaksi ja vastasi TMT-alueesta Saksassa. Houlihan Lokeyn hankittua Leonardo & Co:n hän toimi yhtiön globaalin TMT-käytännön toimitusjohtajana.

Michael on työskennellyt Livingstonessa Düsseldorfissa vuodesta 2018. Hänellä on 25 vuoden kansainvälisten transaktioiden kokemus ja erikoisosaamista median ja teknologian alueelta.


Antti Summa

Asianajaja Antti Summa on Asianajotoimisto Lindfors & Co Oy:n osakas. Uransa aikana Antti on toiminut lukuisten suomalaisten teknologia- ja ohjelmistoyritysten ja -yrittäjien neuvonantajana. Antilla on yli 20 vuoden kokemus omistajien, sijoittajien ja johdon neuvonannosta niin yritysjärjestelyiden toteuttamiseen kuin yritysjärjestelyistä syntyvien ongelma- ja konfliktitilanteiden ratkaisemiseen liittyen.


Marko Nokka

Marko toimii Verona-konsernin hallituksen puheenjohtajana ja hänellä on 20 vuoden kokemus kotimaisesta ja kansainvälisestä verotuksesta. Marko on toiminut aiemmin mm. Price Waterhouse Coopers Oy:ssä omistajayrittäjien palveluryhmän vetäjänä, Eurofirm Private Company Services -yksikön jäsenenä sekä ollut perustamassa ja kehittämässä lukuisia merkittäviä yrityksiä.

Markon vastuulla on ollut satojen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten sekä konsernien veroasioiden kokonaisvaltainen hoitaminen aina veroilmoituksista yritysrakenteen järjestelyihin ja yritystoiminnasta irtautumiseen saakka. Lisäksi Markolla on erityisosaamista mm. konsernien efektiivisen veroasteen suunnittelusta, yrityskaupoista ja sukupolvenvaihdoksista.


Tarja Jussila

Tarja vastaa Hill & Knowltonin ja Pohjoisranta BCW:n Suomen liiketoiminnoista ja toimii luotettuna neuvonantajana suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille perheyrityksistä kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Tarjan erityisosaamisalueita ovat strateginen B2B-viestintä, kriisiviestintä, yritysjärjestelyt ja sijoittajaviestintä, liiketoiminnan kehittämisen ja näihin liittyvien muutostilanteiden konsultointi, sekä työantajakuvan kehittäminen. Hänellä on vajaan 30 vuoden kokemus strategioiden kehittämisestä ja viemisestä käytäntöön mitattavin tuloksin.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.