Onko voimakkaan kasvun ja digitaalisen asiakaskokemuksen välillä yhteys? Suomen SaaS TOP 100 -analyysi  

Alkaa: 14.12.2023 klo 15:00
Päättyy: 14.12.2023 klo 16:00

Hei ohjelmistoalan ammattilainen! Sinulla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan, jossa tarkastellaan, kuinka Suomen suurimpien SaaS-yritysten verkkosivustojen ”digitalboost”-indeksi korreloi yritysten kaupallisen menestyksen kanssa.  

Tilaisuus tarjoaa paitsi tärkeää tietoa ja oivalluksia, myös käytännöllisiä työkaluja, jotka auttavat yrityksiä parantamaan digitaalista suorituskykyään ja saavuttamaan kaupallista menestystä. Tule verkostoitumaan ja keskustelemaan muiden softa-alan yrittäjien, yritysjohtajien sekä työkseen myyntiä ja markkinointia tekevien ammattilaisten kanssa. 

Keskustelussa 

  • Yritysten ”Digitalboost”-indeksin ja kaupallisen menestyksen vertailu: Tutkitaan, kuinka verkkosivujen digitaalinen suorituskyky linkittyy liiketoiminnan tuloksiin. 
  • Parhaiden käytäntöjen ja vinkkien esittely: Jaetaan konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä, joita yritykset voivat hyödyntää omassa toiminnassaan. 
  • Tutkimuksen kyvykkäimpien yritysten julkistaminen ja case-esimerkki: Esitellään tutkimuksessa menestyneitä yrityksiä ja syvennetään yhtä voittajayrityksen case-esimerkkiä, keskittyen digitaalisen asiakashankinnan tehostamiseen. 

Asiantuntijoina 

  • Mika Heikinheimo: Digital Boost 360:n ja Birch Venture:n perustaja, joka esittelee tutkimuksen ja parhaat käytännöt. 
  • Samuli Ahola: Esittelee case Virta LTD:n sekä miten he onnistuivat digitaalisen asiakashankinnan tehostamisessa.
  • Antti Pietilä: Moderaattori ja SaaS-klubin vetäjä, ohjaa keskustelua.. 

Kaikki osallistuneet saavat ”Yrityksen verkkosivuston asiakaskokemuksen ja löydettävyyden arviointi” -mallin käyttöönsä ja se soveltuu digitaalisesta liidi- tai asiakashankinnasta kiinnostuneille yrityksille toimialasta riippumatta!

Tilaisuuden tallenne tulee jälleen jäsentemme katsottavaksi materiaalipankkiin. Muut osallistujat saavat esitystmateriaali pyynnöstä: mika@digitalboost360.com

Tilaisuudessa äänessä

Mika Heikinheimo

Mika Heikinheimo on sarjayrittäjä ja sijoittaja. Hänen ensimmäinen yritys Flander (myöhemmin Symbio) aloitti toimintansa 1997 ja siirtyi seuraavalla omistajalle 18 vuotta myöhemmin 1 800 työntekijän kera. Tämän jälkeen lähinnä SaaS- ja ohjelmistoalan sijoitustoimintaa oman Birch Venture Oy:n kautta sekä viimeiset kolme vuotta kasvutoimiston, Digital Boost 360 rakentamista.  Nauttii työskentelystä energisten kasvuyrittäjien kanssa sekä urheilusta.


Samuli Ahola


Antti Pietilä

Antti Pietilä on Software Finlandin hallituksen jäsen, Loyalistic Oy:n perustuja ja toimitusjohtaja sekä SaaS Finland -ryhmän perustaja. Menestystä etsimässä -podcastissaan hän nostaa esiin erityisesti SaaS-yrittäjiä. Antti alleviivaa SaaS-yrityksen menestyksen avaintekijöitä: kannattava kasvumalli, asiakkaita kiinnostava narratiivi ja sisällöntuotannon onnistuminen.
Loyalistic tekee markkinoinnin automaatio-ohjelmiston lisäksi videosisältötuotantoa, ja auttaa digitaalisessa asiakashankinnassa, oikean narratiivin määrittelyssä ja sisällöntuotannossa. Loyalistic Oy on Software Finlandin jäsen.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.