SaaS Finland goes SaaStock

Alkaa: 14.10.2024 klo 18:00
Päättyy: 14.10.2024 klo 21:00

SaaStock Dublin kutsuu sinut jälleen mukaan vuoden suurimpaan SaaS-tapahtumaan lokakuussa! Lämmittele tapahtumaa varten kanssamme ja tutustu SaaS Finland -piireihin maanantaina 14.10.2024 klo 18–21 (UTC +01:00). Tapaamispaikkamme on varmistuu myöhemmin. Luvassa on rentoa verkostoitumista ja herkullista ruokaa.

Software Finland ry huolehtii illan laskusta, joka jaetaan tasapuolisesti osallistujien kesken ja laskutetaan myöhemmin nimellä ”SaaStock 2024 SaaS Finland Meetup”. Ei-jäsenten laskutustiedot kerätään tapahtuman jälkeen.

Halutessasi voit tehdä illasta entistä muistorikkaamman tilaamalla SaaS Mafia -pinssin tai -läppäritarran, jotka odottavat sinua tapahtumapaikalla.

Olet sydämellisesti tervetullut, yksin tai kollegan kanssa. Nähdään SaaStock Dublinissa!

Osta edulliset tapahtumaliput!

Muista, että SaaS-klubimme jäsenenä saat liput huokeammin kauttamme, käyttämällä tätä linkkiä.

✨ Jäsenyys on loistodiili – Klikkaa ja lue lisää! ✨

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä!

Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Antti Pietilä

  • Godfather of Finnish SaaS Mafia Founded and hosts SaaS Finland club
  • Board at Finnish Software & E-business Association for over 15 years
  • SaaS entrepreneur Loyalistic marketing automation
  • Software Entrepreneur + 20 years
  • B2B Marketing Expert
  • Podcast Host: “Menestystä etsimässä”


Abe Al-Sadani

Ota hihasta kiinni: +358 45 8868 668 / abe@softwarefinland.fi


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.