Tutki, testaa, optimoi: muuta verkkoliikenne liideiksi!

Alkaa: 17.08.2023 klo 09:00
Päättyy: 17.08.2023 klo 10:15
Tervetuloa osallistumaan studioaamuun, joka keskittyy liidigenerointiin ja verkkosivujen konversioon – kahden kriittisen tekijän ymmärtämiseen, jotka vaikuttavat digitaaliseen kasvuun ja yrityksen menestykseen. Meitä kasvumatkalla opastaa Santtu Kottila, CMO, Leadoo Marketing Technologies. 

Käymme läpi, miten verkkosivut saadaan muunnettua tehokkaaksi myynti- ja liidikanavaksi. Keskustelemme siitä, miten ostajien käyttäytyminen on muuttunut ja miten verkkosivusto voi paremmin vastata näihin tarpeisiin. Käsittelemme erilaisia strategioita, työkaluja ja parhaita käytäntöjä, joita voitte hyödyntää liidigeneroinnissa ja konversio-optimoinnissa.

Neljä erinomaista syytä osallistua

  • Saat kattavan yleiskuvan liidigeneroinnin ja konversion merkityksestä yrityksen kasvulle. Saat tietoa, miksi nämä ovat kriittisiä tekijöitä digitaalisen liiketoiminnan menestyksessä.
  • Miten verkkosivujen suunnittelu ja sisältö vaikuttavat konversioasteeseen ja kuinka voit optimoida sivustoasi konversion parantamiseksi. 
  • Mitkä ovat kävijöiden odotukset verkkosivuille ja miten verkkosivua tulisi muovata ostajien tarpeiden mukaisiksi.
  • Käymme läpi, kuinka voit seurata ja analysoida tuloksia tehokkaasti, mukaan lukien keskeiset suorituskykymittarit (KPI:t). Tämä auttaa sinua mittaamaan ja parantamaan liiketoimintasi suorituskykyä.

Liity mukaan ja nosta yrityksesi digitaalinen kasvu uudelle tasolle. Ilmoittaudu nyt, paikat täytetään nopeasti! 

Tilaisuudessa äänessä

Santtu Kottila

Santtu Kottila on kotimaisen markkinointiskenen uuden aallon tekijöitä. MarkkinointiKollektiivin perustajana sekä martech-kasvuyhtiö Leadoo Marketing Technologiesin co-founderina ja markkinoinnista vastaavana johtajana tunnetuksi tullut Santtu on inspiroiva puhuja, joka tuo pöytään aina aimo annoksen konkretiaa. Santtu uskaltaa tuoda mielipiteensä julki, mutta ei myöskään kaihda tiukkoja keskusteluja.

Leadoo Marketing Technologies on Software Finlandin jäsen.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.