Uutta! Whistleblowing-sääntelyn vaatimukset työnantajalle

Alkaa: 02.02.2023 klo 09:00
Päättyy: 02.02.2023 klo 10:15

Uusi laki kansallisen ja EU-oikeuden rikkomisesta ilmoittavien henkilöiden suojelusta eli niin sanottu whistleblowing-laki tuli voimaan 1.1.2023. Tiesitkö, että pienemmillä yrityksillä on aikaa sisäisen ilmoituskanavan käyttöönottoon joulukuulle 2023, mutta isompien yritysten on otettava ilmoituskanava käyttöön viimeistään 31.3.2023. Softayritysten on hyvä tunnistaa whistleblowing-lainsäädännön vaatimukset työnantajille nyt. 

Ohjelmisto- ja e-business ry järjestää hyvissä ajoin ennen maaliskuun aikarajaa koulutustilaisuuden, jossa otat haltuun uuden whistleblowing-lain käytännön vaatimukset. Koulutuksessa tutustutaan kokeneen ammattilaisen, HPP Asianajotoimisto Oy:n Klaus Nyblinin johdolla

  • ilmoittajansuojelulain pääkohtiin,
  • vastatoimien kieltoon ja muihin HR:ssä huomioitaviin asioihin sekä
  • ilmoituskanavan käyttöönottoon. 

Koulutus järjestetään online, joten tervetuloa mukaan paikasta riippumatta! Sinulla on myös mahdollisuus esittää Klausille kysymyksiä uuteen whistleblowing-lakiin liittyen koulutuksen ajan. Tule siis linjoille ja opit, mitä uusi laki työnantajalta käytännössä vaatii. Tilaisuus on avoin kaikille yhdistyksemme jäsenille. Ilmoittaudu nyt ⬇️

Tilaisuudessa äänessä

Klaus Nyblin

Klausin erityisosaamista ovat muun muassa liikesalaisuuksien suojaan, henkilötietojen käsittelyyn ja sähköiseen viestintään liittyvät oikeudelliset kysymykset. Klaus on tunnustettu osaaja erityissäänneltyjen toimialojen riidanratkaisijana.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.