Workshop: Reklamaatioprosessin parhaat käytännöt  

Alkaa: 08.06.2023 klo 08:00
Päättyy: 08.06.2023 klo 11:00

Tervetuloa reklamatioprosessin parhaat käytännöt –workshopiin! Jokainen yritys törmää jossain vaiheessa reklamaatioprosessiin, joko reklamaation saajana tai sellaisen tekijänä. Reklamaatioprosessiin liittyy paljon Suomen lakiin ja oikeuskäytäntöihin perustuvia vaatimuksia, joiden mukaan navigoiminen vaatii taitoa.  

Reklamaatio kannattaakin hoitaa huolella, sillä virheet johtavat helposti oikeudenmenetyksiin tai jopa turhiin oikeudenkäynteihin. Oikein hoidetulla reklamaatioprosessilla taas voidaan riskien minimoimisen lisäksi jopa pelastaa vaarantunut asiakassuhde.  

Software Finland ry:n workshopissa otat haltuun parhaat käytännöt ja toimintamallit reklamaatioprosessin hoitamiseen. Ohjelmassa on antoisaa hands-on pienryhmätyöskentelyä ja ainutlaatuista on, että paikan päällä kysymyksiin vastaamassa on jopa 4 aiheeseen perehtynyttä juristia. Workshopin jälkeen tiedät, miten prosessi hoidetaan kunnialla niin reklamaation saajan kuin tekijän näkökulmasta!

Workshopissa opit: 

  • Mitä yrityksesi tulee ottaa huomioon, kun reklamaatio tuotteesta tai palvelusta saapuu? 
  • Miten ja missä ajassa saatuun reklamaatioon pitää vastata? 
  • Mitkä ovat yleisimmät virheet ja riskit reklamaatioon vastaamisessa? 
  • Miten yrityksesi tulisi tarvittaessa reklamoida omalle sopimuskumppanilleen? 
  • Miten ja missä ajassa teet juridisesti pitävän reklamaation? 
  • Pitääkö reklamaatio aina tehdä kirjallisesti ja täytyykö siinä käyttää termiä reklamaatio? 
  • Mitkä ovat yleisimmät virheet ja riskit reklamaation tekemisessä? 
  • Miten edetään oikeaoppisesti ensimmäisen kirjeenvaihdon jälkeen? 

Aika & paikka: torstai 8.6.2023 klo 8–11 | HPP Asianajotoimisto Oy, Bulevardi 1 A, 00100 Helsinki

Oikein hoidetun reklamaatioprosessin käytäntöihin meidät opastaa HPP asianajotoimiston kokeneet asianajajat Kari-Matti Lehti ja Risto Sandvik. Aloitamme workshop-aamupäivän yhteisellä aamiaisella, joka on mainio tilaisuus tulla tapaamaan kollegoja ja verkottumaan livenä.  

Workshop on avoin vain Software Finland ry:n jäsenille. Jos et ole vielä yhdistyksen jäsen, mutta haluat paikan workshopista, voit liittyä joukkoomme suoraan tapahtuman ilmoittautumislomakkeella. Jäsenyyden etuihin ja hyötyihin voit tutustua lisää tästä

Huom. Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista omasi ja ilmoittaudu mukaan nyt.

Tilaisuudessa äänessä

Kari-Matti Lehti

Kari-Matti Lehti on yksi Suomen johtavista informaatioteknologiaan, ulkoistuksiin ja tietosuojaan erikoistuneista juristeista.

Hänellä on yli 20 vuoden sekä kotimainen että kansainvälinen kokemus ICT-alan sopimuksista, ulkoistuksista, immateriaalioikeuksista, tietosuojasta ja digitalisaatiosta. Kari-Matti on perehtynyt laaja-alaisesti erityisesti kaupallisiin sopimuksiin ja tietosuojaan liittyviin järjestelyihin, tuotteistamisiin, strategioihin ja niiden implementointiin.

Tietoviikko-lehti on valinnut Kari-Matin useita kertoja Suomen vaikutusvaltaisimpien ICT-alan vaikuttajien joukkoon.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.