31.5.2023

Panostajasta kasvukumppani Software Finlandille

Panostaja on ylpeä yhteistyöstä Software Finlandin kanssa ja sitoutuu edelleen tukemaan suomalaisen ohjelmistoalan kasvua ja kehitystä.

Panostaja sitoutuu entistä vahvemmin ohjelmistoalaan Software Finlandin kasvukumppanina. Panostaja on erikoistunut suomalaisiin palvelu- ja ohjelmistoalan yrityksiin. Panostaja on ylpeä yhteistyöstä Software Finlandin kanssa ja sitoutuu edelleen tukemaan suomalaisen ohjelmistoalan kasvua ja kehitystä.   

“Panostajan toimintaa ohjaavat yrittäjämäinen asenne, yhteistyö ja vastuulliset toimintatavat. Uuden oppiminen ja jatkuva kehittyminen ovat vahvasti osa arvomaailmaamme, ja tiedämme kokemuksesta, että kasvuun tarvitaan myös uteliaisuutta. 

Olen erittäin iloinen Software Finlandin kanssa alkavasta kumppanuudesta. Tämä on meille hieno mahdollisuus päästä jakamaan omaa osaamistamme sekä oppia uutta muilta ohjelmistoalan toimijoilta. Odotan innolla tulevia kohtaamisia ja ajatusten vaihtoa”, sanoo Panostajan toimitusjohtaja Tapio Tommila.

Aktiivinen ja aito kumppanuus 

Software Finlandin kasvukumppanit tukevat jäsenyritysten kasvua. Yhteisön aktiivisuus ja jatkuva oppiminen ovat keskeisiä voimavaroja, joilla vastataan softa-alan tarpeisiin. Software Finland on toiminut ohjelmistoalan edustajana ja yhteiskunnallisena vaikuttajana jo kolmen vuosikymmenen ajan. Yhdistyksessä on mukana yli 600 alan yritystä sekä lähes 2 000 alan johtajaa, yrittäjää, vaikuttajaa ja HR-ammattilaista.  

”Panostajan mukaantulo yhdistyksen Kasvukumppaniksi on positiivinen osoitus erityisesti laajaa SaaS-yhteisöämme kohtaan. Tommilan lisäksi Panostajassa on huipputiimi vahvan kasvun kirittäjiä, joiden osaaminen soveltuu erityisesti nopeaa kansainvälistä kasvua hakevien SaaS-yritysten tukemiseen. Ilo saada heidät mukaan tukemaan alamme yritysjohtoa ja yrittäjiä!” iloitsee Rasmus Roiha, yhdistyksen toimitusjohtaja 

Panostajan lähestymistapa perustuu aktiiviseen ja aitoon kumppanuuteen. Se rakentuu kaikkien osapuolten ja kumppanien keskinäiselle kunnioitukselle ja luottamukselle.  

“Haluamme monin tavoin edistää Software Finlandin jäsenyritysten kasvua ja tuoda lisäarvoa. Pitkän historian aikana Panostaja on rakentanut lukuisia menestystarinoita. Yhtiön arvon kasvattaminen, kasvun vauhdittaminen ja hallinta ovat meidän ydinosaamistamme.  Haluamme jakaa osaamistamme ja tuoda uusia ajatuksia strategian kirkastamiseen ja toimeenpanoon.  

Vastuullisen ja kestävän liiketoiminnan kehittämisen näemme keskeisenä osana strategiaa.  Konkreettisia teemoja arvon kasvattamiseen voivat olla yritysostojen tekeminen, kansainvälistyminen, palveluiden ja tuotteiden skaalaaminen ja jatkuva osaamisen kehittäminen, uudistuskyvyn rakentaminen sekä kasvua edistävä johtaminen “, kertoo Panostajan kehitysjohtaja Minna Telanne 

Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä!

Lisätiedot:

Minna Telanne
Development Director
rasmus roiha
Rasmus Roiha
Toimitusjohtaja

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.