Tule mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa yritysjohdon yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden alan yrittäjien kanssa ja kasvatat liiketoiminnan kannalta elintärkeää verkostoasi.

Miksi Software Finland ry

Kysy lisää jäsenyydestä ja yhteistyöstä

Softayritykset käyttävät tyypillisesti tuskallisen paljon aikaa ja rahaa kokeiluihin, joiden toivotaan lopulta tuottavan hyviä tuloksia. Yllättävän moni yrityksen vetäjä on nimittäin tilanteessa, jossa eteen tuleviin visaisiin pulmiin joutuu tarttumaan pelkästään oman tiimin kokemuksella.

Muuttuvassa ja kasvua hakevassa liiketoiminnassa joudutaan näin väistämättä keksimään monta pyörää uudestaan, vaikka lähes varmasti joku muu on paitsi törmännyt samoihin kysymyksiin, saanut jo kokemusta niiden ratkaisemisesta. Kaikkea yrittäjän mieltä painavaa ei omalle tiimille, perheelle tai läheisille voi mitenkään purkaa.

Jatkuva yrittäminen ja erehtyminen on turhauttavaa. Työstä tulee tylsää rämpimistä, jota maustaa yrittäjän korvaan epäilyjä kuiskiva suuri epäonnistumisen mahdollisuus tai jopa konkurssi. Softayritysten arkeen kuuluvat myös liiketoimintaympäristöön liittyvät vaikeudet, joiden merkitystä yhteiskunnan päättäjät eivät aina ymmärrä.

Siksi meitä tarvitaan.

Ohjelmistoalan tulevaisuuden turvaamiseksi tarvitaan joku, joka ajaa softayritysten etua, nostaa yritysten menestymisen kannalta tärkeitä asioita julkiseen keskusteluun ja toimii niiden äänitorvena. Joku, joka tarjoaa softayritysten johdolle koulutusta ja käytännöllistä, testattua tietoa päätöksenteon tueksi sekä paikan kokemusten jakamiseen. 

Se joku on Software Finland ry. Suomen ainoa yhdistys, joka on olemassa vain softayrityksiä varten. Eroamme muista auttajista siinä, että me emme tavoittele voittoa, vaan tärkein tehtävämme on edistää jäsenyritystemme menestymistä kovassa kansainvälisessä kilpailussa. 

Software Finland ry:n jäsenenä hyppäät suoraan toimivimpiin ratkaisuihin, vältät lukemattomia virheitä sekä vuosien trial-and-error –tekemisen. Pääset mukaan koulutuksiin ja tapahtumiin, joissa opit alamme huipuilta. Avun pyytäminen ja kontaktien etsiminen käy yhteisössämme kätevästi, eikä meneillään olevista haasteista tietäviä tarvitse haeskella summamutikassa.

Etuja ja hyötyjä jäsenyydestä ja kumppanuudesta

Tapahtumia

Vuosittain noin 30 nimenomaan softayritysten tarpeisiin suunniteltua koulutustilaisuutta

Oppeja

Saat käyttöösi materiaalipankin, jossa softabisneksen kannalta käytännöllistä tietoa

Etuja

Rahanarvoisia etuja kuten edullisempi jäsenhinta tapahtumiin ja ohjelmiin

Kasvua

Yhdistyksemme jäsenet ovat todistetusti kasvaneet alalla kovimmin 

Mitä saat?

Tutustu etuihin tarkemmin

Software Finland ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa yritysjohdon yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden alan yrittäjien kanssa ja kasvatat liiketoiminnan kannalta elintärkeää verkostoasi

Jäsenmaksun hinnalla saat käyttöösi joukon jäsenpalveluja ja -etuja, kuten vuosittain noin 30 nimenomaan softayritysten tarpeisiin suunniteltua koulutustilaisuutta, joiden avulla viet yritystäsi eteenpäin. Jos et itse pääse paikalle tai tietty koulutus osuu paremmin yrityksessäsi toisen henkilön tontille, online-koulutustarjontaa voi hyödyntää yrityksessäsi kaikki kynnelle kykenevät.

Pohdit sitten myynnin kasvattamiseen, tehokkaaseen markkinointiin, uusien osaajien rekrytointiin, henkilöstön työhyvinvointiin tai esimerkiksi yrityksesi kansainvälistymiseen ja mahdolliseen yrittäjän exitiin liittyviä kysymyksiä, saat päätöksenteon tueksi valmiiksi paketoitua tietoa alan johtavilta asiantuntijoilta.  

Jäsenenä saat käyttöösi yhdistyksen materiaalipankin, jossa softabisneksen kannalta käytännöllistä tietoa on saatavilla aina, ajasta ja paikasta riippumatta.

Jäsenyys tuottaa tulosta, sillä yhdistyksemme jäsenet ovat todistetusti kasvaneet alalla kovimmin. 🚀 Vuonna 2022 jäsenyrityksiemme keskimääräinen liikevaihdon kasvu oli 9,9 prosenttiyksikköä korkeampi kuin muilla toimialan yrityksillä.

Tarjolla on myös rahanarvoisia etuja. Jäsenillämme on esimerkiksi oma hinta kansainvälisesti palkittuun Mimmit koodaa -ohjelmaamme sekä uuteen, suuren suosion saavuttaneeseen ja kerralla paikkansa vakiinnuttaneeseen Juniorirekry-tapahtumaan.

Paitsi että Software Finland ry:n jäsenyys auttaa sinua kasvattamaan omaa liiketoimintaasi on jäsenyytesi myös julkisesti annettu ääni softa-alan puolesta. Vaikutamme ja käymme mediassa vahvaa keskustelua koko alan hyväksi.

Tule mukaan

Kun tarve vaatii, me edistämme jäsenille tärkeitä asioita julkisuudessa vahvoillakin kannanotoilla. Siispä yhdistyksen jäsenyys on myös teko koko ohjelmistoalan puolesta!

Tule mukaan

Kun tarve vaatii, me edistämme jäsenille tärkeitä asioita julkisuudessa vahvoillakin kannanotoilla. Siispä yhdistyksen jäsenyys on myös teko koko ohjelmistoalan puolesta!

Lue lisää nuoli Kysy lisätietoja

Miksi kannattaa liittyä Software Finland ry:n jäseneksi?

Toimitusjohtajamme Rasmus Roiha antaa sinulle kolme hyvää syytä tulla mukaan jo tänään!

Lisätietoja


Kiinnostaako jäsenyys tai yhteistyömahdollisuudet, mutta mietit vielä? Kerromme mielellämme lisää yhdistyksen eduista ja hyödyistä juuri sinun yrityksellesi. Ota yhteyttä ja jatketaan juttua!

Jäsenemme kertovat

Yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2023

Vahvistettu syyskokouksessa 2022

Jäsenyys
(taso)
Henkilöstön määrä
(rajoite)
Edustajat Jäsenmaksu
Executive Yli 100 Tiimi 2 590 €
Taso 6 Max. 100 6 1 590 €
Taso 5 Max. 50 5 1 050 €
Taso 4 Max. 20 4 750 €
Taso 3 Max. 10 3 550 €
Taso 2 Max. 4 2 390 €
Taso 1 Yhden henkilön yritys 1 290 €

Jäsenyyden taso määräytyy yrityksen henkilöstön määrän mukaan. Jäsenmaksun suuruuden päättää Software Finland ry:n vuosikokous. Yhdistyksen jäsenenä voi olla yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö. Jäsenyyteen kuuluu vähintään yksi edustaja. Edustajien määrään vaikuttaa jäsenyyden taso. Edustajat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, ja heille lähetetään muun muassa yhdistyskokouskutsut. Huom! Studilotilaisuuksiin (online) voi osallistua jäsenyrityksestä kuka tahansa, ilman rajoituksia henkilömäärässä.

Kumppanuus

Softayritysten lisäksi yhteisöömme kuuluu joukko yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat jäseniemme käyttöön omaa osaamistaan. Olemme uudistaneet kumppanuusohjelmiamme vuoden 2023 alusta ja lisätietoa löydät Jäsenet & kumppanit -sivulta. Voit hakea kumppanuutta sivun lopusta löytyvällä lomakkeella. Jos kumppanuus mahdollisesti kiinnostaa tai sinulla on kysyttävää, otathan toimistoomme yhteyttä matalalla kynnyksellä. Autamme mielellämme!

Kumppanuus (taso) Jäsenmaksu (alv 0%) Edustajien määrä
Founding Partner 20 000 € Sopimuksen mukaan
Growth Partner 6 000 € 5
Content Partner 3 000 € 3
Network partner 1 500 € 2
Education Partner
(yliopistot, AMK:t, ammatilliset oppilaitokset)
350 € 1

Tule mukaan!

Tällä lomakkeella haet Software Finland ry:n jäseneksi (ohjelmistoyritykset) tai kumppaniksi (muut). Huom! Jäsenyyden taso ja jäsenmaksu määräytyvät yrityksen henkilöstön määrän/liikevaihdon mukaan. Kumppanimaksuun taas vaikuttaa kumppanuuden taso. Löydät kaikki hinnat Tule mukaan -sivun loppupuolelta. Hakemukset käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa ja kuulet meistä heti, kun hakemuksesi on hyväksytty.

Jäsenhakemus (ohjelmistoyritykset)
Kumppanit (muut)