Tule mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen yritysjohdon yhteisöön. Pääset oppimaan alan huippuosaajilta, jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien kanssa sekä laajentamaan liiketoiminnan kannalta elintärkeää verkostoasi.

Autamme yritystäsi menestymään

Yhteisö

Pääset jakamaan käytännön kokemuksia muiden alan yrittäjien ja johtajien kanssa

Oppeja

Hyödyt maksuttomista koulutustilaisuuksista ja saat käyttöösi materiaalipankin

Etuja

Jäsenyyteen kuuluu rahanarvoisia etuja, kuten 40 % alennus IT2022-sopimusehdoista

Kasvua

Yhdistyksemme jäsenet ovat todistetusti kasvaneet alalla kovimmin 

Vältät vuosien virheet

Yllättävän moni softayrityksen vetäjä joutuu tarttumaan eteen tuleviin visaisiin pulmiin yksin tai vain oman tiimin kokemuksella. Softayritykset käyttävätkin tyypillisesti tuskallisen paljon aikaa ja rahaa kokeiluihin, joiden toivotaan tuottavan lopulta hyviä tuloksia.

Näin muuttuvassa ja kasvua hakevassa liiketoiminnassa keksitään monta pyörää uudestaan. Lähes varmasti joku muu on kuitenkin paitsi törmännyt samoihin kysymyksiin, saanut jo kokemusta niiden ratkaisemisesta. ☝️

Jatkuva yrittäminen ja erehtyminen on turhauttavaa: Työstä tulee tylsää rämpimistä, jota maustaa yrittäjän korvaan epäilyjä kuiskiva suuri epäonnistumisen mahdollisuus. Edessä voi häämöttää jopa konkurssin uhka. Ihan kaikkea yrittäjän mieltä painavaa ei voi aina purkaa edes omalle tiimille tai läheisille.

Softayritysten arkeen kuuluvat myös liiketoimintaympäristöön liittyvät vaikeudet, joiden merkitystä yhteiskunnan päättäjät eivät välttämättä huomaa. Siksi meitä tarvitaan!

Software Finland ry:n jäsenenä hyppäät suoraan toimivimpiin ratkaisuihin, vältät lukemattomia virheitä sekä vuosien trial-and-error –tekemisen. Pääset oppimaan alamme huipuilta eikä meneillään olevista haasteista tietäviä tarvitse haeskella summamutikassa, vaan avun pyytäminen käy yhteisössämme helposti.

Software Finland on Suomen ainoa yhdistys, joka on olemassa vain softayrityksiä varten. Eroamme muista auttajista siinä, että me emme tavoittele voittoa. Tärkein tehtävämme on edistää jäsenyritystemme menestymistä kovassa kansainvälisessä kilpailussa. 

Yhdistyksemme tarjoaa softayritysten johtajille koulutusta ja tosielämässä testattua tietoa päätöksenteon tueksi, sekä paikan luottamukselliseen kokemusten jakamiseen.  Koko toimialamme tulevaisuuden turvaamiseksi nostamme softayritysten menestymisen kannalta tärkeitä asioita julkiseen keskusteluun, ja toimimme näin jäsenistömme äänitorvena.

Kysy lisää

Kiinnostaako jäsenyys tai yhteistyön mahdollisuudet, mutta mietit vielä? Kerromme mielellämme lisää yhdistyksen eduista ja hyödyistä juuri sinun yrityksellesi. Ota yhteyttä ja jatketaan juttua!

Viet yrityksesi seuraavalle tasolle

Software Finland ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa yritysjohdon yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden alan yrittäjien kanssa ja kasvatat liiketoiminnan kannalta elintärkeää verkostoasi

Jäsenmaksun hinnalla saat käyttöösi joukon jäsenpalveluja ja -etuja, kuten joka vuosi kymmenittäin nimenomaan softayritysten tarpeisiin suunniteltua koulutustilaisuutta, joiden opein viet yritystäsi eteenpäin. Jos et itse pääse paikalle tai tietty koulutus osuu paremmin yrityksessäsi toisen henkilön tontille, online-koulutustarjontaa voi hyödyntää yrityksessäsi kaikki kynnelle kykenevät.

Pohdit sitten myynnin kasvattamiseen, tehokkaaseen markkinointiin, uusien osaajien rekrytointiin, henkilöstön työhyvinvointiin tai esimerkiksi yrityksesi kansainvälistymiseen ja mahdolliseen yrittäjän exitiin liittyviä kysymyksiä, saat päätöksenteon tueksi valmiiksi paketoitua tietoa alan johtavilta asiantuntijoilta.  

Jäsenenä saat käyttöösi yhdistyksen materiaalipankin, jossa softabisneksen kannalta käytännöllistä tietoa on saatavilla aina, ajasta ja paikasta riippumatta.

Jäsenyys tuottaa tulosta, sillä yhdistyksemme jäsenet ovat todistetusti kasvaneet alalla kovimmin. 🚀 Vuonna 2022 jäsenyrityksiemme keskimääräinen liikevaihdon kasvu oli 9,9 prosenttiyksikköä korkeampi kuin muilla toimialan yrityksillä.

Tarjolla on myös rahanarvoisia etuja. Jäsenillämme on esimerkiksi oma hinta kansainvälisesti palkittuun Mimmit koodaa -ohjelmaamme sekä uuteen, suuren suosion saavuttaneeseen ja kerralla paikkansa vakiinnuttaneeseen Juniorirekry-tapahtumaan.

Paitsi että Software Finland ry:n jäsenyys auttaa sinua kasvattamaan omaa liiketoimintaasi on jäsenyytesi myös julkisesti annettu ääni softa-alan puolesta. Vaikutamme ja käymme mediassa vahvaa keskustelua koko alan hyväksi.

Yhdistyksen jäsenmaksut 2024

Vahvistettu syyskokouksessa 2023

Jäsenyyden taso määräytyy yrityksen henkilöstön määrän mukaan. Jäsenmaksun suuruuden päättää Software Finland ry:n vuosikokous. Yhdistyksen jäsenenä voi olla yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö. Jäsenyyteen kuuluu vähintään yksi edustaja. Edustajien määrään vaikuttaa jäsenyyden taso. Edustajat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, ja heille lähetetään muun muassa yhdistyskokouskutsut. Huom! Studilotilaisuuksiin (online) voi osallistua jäsenyrityksestä kuka tahansa, ilman rajoituksia henkilömäärässä.

Jäsenyys
(taso)
Henkilöstön määrä
(rajoite)
Edustajat Jäsenmaksu
Executive Yli 100 Tiimi 2 590 €
Taso 6 Max. 100 6 1 590 €
Taso 5 Max. 50 5 1 050 €
Taso 4 Max. 20 4 750 €
Taso 3 Max. 10 3 550 €
Taso 2 Max. 4 2 390 €
Taso 1 Yhden henkilön yritys 1 290 €


Kiinnostaako yhteistyö?

Softayritysten lisäksi yhteisöömme kuuluu joukko yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat jäseniemme käyttöön parasta osaamistaan. Teemme yhteistyötä viidellä tasolla ja kumppanuuspaketteihimme voit tutustua lisää täällä. Jos kumppanuus mahdollisesti kiinnostaa tai sinulla on kysyttävää, otathan toimistoomme yhteyttä matalalla kynnyksellä. Autamme mielellämme! Voit hakea kumppanuutta myös alta löytyvällä lomakkeella.

Kumppanuus (taso) Jäsenmaksu (alv 0%) Edustajien määrä
Founding Partner 20 000 € Sopimuksen mukaan
Growth Partner 6 000 € 5
Content Partner 3 000 € 3
Network partner 1 500 € 2
Education Partner
(yliopistot, AMK:t, ammatilliset oppilaitokset)
350 € 1


Tule mukaan!

Tällä lomakkeella haet Software Finland ry:n jäseneksi (ohjelmistoyritykset) tai kumppaniksi (muut). Huom! Jäsenyyden taso ja jäsenmaksu määräytyvät yrityksen henkilöstön määrän/liikevaihdon mukaan. Kumppanimaksuun taas vaikuttaa kumppanuuden taso. Löydät kaikki hinnat Tule mukaan -sivun loppupuolelta. Hakemukset käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa ja kuulet meistä heti, kun hakemuksesi on hyväksytty.

Jäsenhakemus (ohjelmistoyritykset)
Kumppanit (muut)