Yhteisömanageri, Software Finland ry – Auta suomalaisia ohjelmistoyrityksiä menestymään  

Software Finland ry on voittoa tavoittelematon ohjelmistoalan yhdistys ja työmme vaikuttaa merkittävästi suomalaisten ohjelmistoyritysten menestykseen globaalissa kilpailussa. Yhteisössämme on mukana yli 600 softayritystä, ja etsimme nyt joukkoihimme omistautunutta yhteisömanageria.

Tehtäviisi kuuluu:  

Odotamme sinulta:

Mitä tarjoamme: 
  

Tiimi, jonka kanssa työskentelet: 
Uutena Yhteisömanagerina pääset osaksi tiivistä tiimiämme, joka koostuu seitsemästä ammattilaisesta:

Työskentelet läheisesti koulutusten, tapahtumien ja kumppanien osalta toimitusjohtajamme Rasmuksen kanssa, joka on kokenut yrittäjä IT-alalla ja edustanut Suomen ohjelmistoalaa yli 10 vuotta.

Läheinen työtoverisi on myös markkinointivastaavamme Satu, jonka kanssa toteutat markkinointia ja viestintää jäsenille sekä muille sidosryhmille.

Lisäksi teet yhteistyötä jäsenyyksistä ja uusien jäsenten hankinnasta vastaavan Aben kanssa. Hän on useinpaikan päällä avustamassa tapahtumissa ja suunnittelette yhdessä esim. SaaS-klubin reissuja kansainvälisiin tapahtumiin sekä kartoitatte uusia potentiaalisia jäseniä.

Lisäksi tiimissämme työskentelee Sara, joka hoitaa taloushallintoa sekä Milja ja Sanna Mimmit koodaa -ohjelman parissa, joiden kanssa teet ajoittain yhteistyötä yrityskumppanuuksien sekä tapahtumien tiimoilta.

Hakuprosessi: 

Onko sinulla osaamista ja kokemusta, jota yllä ei tullut mainittua, mutta koet, että se on hyödyksi yhteisömanagerin tehtävissä? Kerro meille siitä!

Jos yhteisömanagerin paikka on sinua varten, lähetä avoin hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@softwarefinland.fi. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja Rasmus Roihaan, 0400-180434 tai Milja Köpsiin 040-152 5154. Mikäli emme vastaa, lähetä SMS/WA niin palaamme pikimmiten.  

Haku on avoinna, kunnes sopiva ehdokas löytyy. Liity tiimiimme ja auta suomalaisia ohjelmistoyrityksiä saavuttamaan kansainvälistä menestystä!