SaaS Finland goes SaaSiest

Alkaa: 15.04.2024 klo 19:00
Päättyy: 04.04.2024 klo 22:00

Kutsuuko SaaSiest Malmössä huhtikuussa? Jos kyllä, tule virittäytymään tunnelmaan ja tapaamaan Suomi-SaaSin sisäpiiriä dinnerille maanantaina 15.4. klo 19–22 (GMT +1). Tapaat ravintola Cantina Ostro Masissa kolmen ruokalajin merkeissä 30 sisäpiiriläistä sekä muita alan merkkinimiä.

Software Finland ry huolehtii illan laskusta, joka jaetaan tasapuolisesti osallistujien kesken ja laskutetaan myöhemmin nimellä ”SaaSiest 2024 SaaS Finland Meetup”. Ei-jäsenten laskutustiedot kerätään viimeistään tapahtuman jälkeen.

Tervetuloa mukaan yksin tai kollegan kanssa. Varaahan paikkasi pöydästä. 💖

Edullisemmat liput jäsenille helmikuun loppuun saakka!

Software Finlandin jäsenille on koodilla SAASFINLAND2024 tarjolla 100 € alennus pääsylipuista, joita voit hankkia täältä.

✨ Jäsenyys on loistodiili – Klikkaa ja lue lisää! ✨

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä! Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Antti Pietilä

Antti Pietilä on Software Finlandin hallituksen jäsen, Loyalistic Oy:n perustuja ja toimitusjohtaja sekä SaaS Finland -ryhmän perustaja. Menestystä etsimässä -podcastissaan hän nostaa esiin erityisesti SaaS-yrittäjiä. Antti alleviivaa SaaS-yrityksen menestyksen avaintekijöitä: kannattava kasvumalli, asiakkaita kiinnostava narratiivi ja sisällöntuotannon onnistuminen.
Loyalistic tekee markkinoinnin automaatio-ohjelmiston lisäksi videosisältötuotantoa, ja auttaa digitaalisessa asiakashankinnassa, oikean narratiivin määrittelyssä ja sisällöntuotannossa. Loyalistic Oy on Software Finlandin jäsen.


Abe Al-Sadani

Ota hihasta kiinni: +358 45 8868 668 / abe@softwarefinland.fi


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.