Tervetuloa osallistumaan Teknologiateollisuuden järjestämään kiinnostavaan ja ajankohtaiseen tapahtumaan. Tietoisku järjestetään Teams:lla tiistaina 29.8.2023 klo 9-10. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella 28.8. klo 16:00 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa!

Ilmoittaudu tästä

”Valtio teki julkisia ICT-hankintoja 1160 miljoonan euron edestä viime vuonna. Eli noin 5 miljoonaa euroa on jaossa jokaisena työpäivänä, ilman yhtään puhelua tai tapaamista. Paljonko tulee B2B puolelta?”

Edellinen on lainaus Samuli Soinin esityksestä, joka pureutuu julkisen sektorin ICT-hankintoihin. Samuli vetää julkisen sektorin liiketoimintaa Alfame Systems Oy:ssa ja hän on erikoistunut julkisen sektorin ICT-hankintoihin. Esityksessään Samuli kertoo miksi julkisen sektorin ICT-hankintoja kannattaa harkita ja miten niihin kannattaa vastata. Varaamme myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Haluatko sukeltaa syvemmälle?

Tutustu myös Fair Play -työryhmämme toimintaan, joka käsittelee yhteiskunnan toimintoja, jotka ovat tai joiden tulisi olla markkinaehtoisia. Tule mukaan vaikuttamaan ja tee osasi avoimen ja reilun digiajan markkinan luomisessa!

Muista ilmoittautua myös 27.9. klo 8.30 alkavaan aamiaistilaisuuteemme, jossa käsittelemme aihetta ”Julkiset hankinnat – Elämälle vieras laki” asianajaja Johanna Maria Kajasteen (Kallio Asianajotoimisto) johdolla Ravintola Gilletissä.