Jäsenpalvelut

Software Finland ry:n jäsenille on tarjolla kattava valikoima jäsenpalveluja, joiden avulla autat yritystäsi kasvamaan. Koulutusten ja tapahtumien lisäksi jäsenmaksuun kuuluu ohjelmia ja rahanarvoisia etuja. Tältä sivulta löydät kaikki jäsenpalvelut, ohjelmat ja edut!

Rahanarvoisia etuja jäsenille

Koulutusten ja tapahtumien lisäksi Software Finland ry:n jäsenmaksuun kuuluu rahanarvoisia vakuutusetuja,
alennus ajankohtaisesta tietoturvan sertifiointiohjelmasta ja oma hinta alan yleisiin IT2022-sopimusehtoihin.

Ratkaisevasti parempaa GDPR-turvaa jäsenille Ifistä

GDPR:n eli EU:n tietosuoja-asetuksen vastuut ja velvoitteet koskevat jokaista Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenyritystä. Huomionarvoista on, että korvausvastuussa asetuksen rikkomisesta ei ole ylärajaa. Ifin ICT-yrittäjän vastuuvakuutusratkaisussa enimmäiskorvaus jäsenillemme on yrittäjän itse valitsema vakuutusmäärä kokonaisuudessaan.

Ifin IPR-vakuutus jäsenille -20 % alennuksella


Kykenetkö puolustamaan yrityksesi tai asiakkaasi immateriaalioikeuksia omalla kustannuksellasi? Ifin jäsenyrityksillemme räätälöimän IPR Vakuutuksen avulla varaudut tehokkaasti IPR-loukkauksiin liittyviin kalliisiin riskeihin. Vakuutus tuo myös turvaa tilanteisiin, joissa yritykselläsi on velvollisuus puolustaa asiakasta IPR-loukkausasiassa.

IT2022-sopimusehdot jäsenille -40% etuhintaan

Pelkäätkö hankalaa IT-sopimusprosessia? Ei hätää, sillä yleiset IT2022-sopimusehdot auttavat sopimusten tekemisessä. IT2022-sopimusehdot on laadittu, jotta erikokoisten yritysten olisi mahdollisimman helppoa päästä tasapainoiseen sopimukseen, ja niissä on huomioitu laajasti niin ostajien kuin toimittajien tarpeet. 

Parempaa tietoturvaa 2NS:ltä

Raudanluja tietoturva on asiakkaille välttämättömyys, josta ei enää tingitä. Varmista, että softayrityksesi on jatkossakin hyväksytty ja haluttu yhteistyökumppani. Tietoturvayhtiö 2NS tarjoaa kaikille Software Finland ry:n jäsenille 10 % alennuksen valituista palveluista, joiden avulla selvität yrityksesi ja sovellustesi tietoturvan tason ja teet siitä entistä vahvempaa.

Materiaalipankki

Materiaalipankki on palvelu, joka on tarkoitettu vain Software Finland ry: jäsenille. Ulottuvillasi on ajasta ja paikasta riippumatta studiotasoisten koulutusten ja tilaisuuksiemme tallenteita sekä työ- ja osakassopimusten pohjia.

Materiaalipankki

Materiaalipankki on palvelu, joka on tarkoitettu vain Software Finland ry: jäsenille. Ulottuvillasi on ajasta ja paikasta riippumatta studiotasoisten koulutusten ja tilaisuuksiemme tallenteita sekä työ- ja osakassopimusten pohjia.

Lue lisää nuoli Tästä materiaalipankkiin

Ajankohtaiset ohjelmat ja klubit

Software Finland ry tekee tällä hetkellä valtakunnallista Mimmit koodaa -ohjelmaa softa-alasta kiinnostuneille naisille, SaaS Finland -ohjelmaa SaaS-yritysten tarpeisiin sekä alan tulevaisuuden osaajiin satsaavaa Koodikummi-ohjelmaa. Uusi HR-klubimme tuo alamme johtajat keskustelemaan ihmisten johtamiseen ja hyvinvointiin liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Tutustu listää ja tule mukaan!

Mimmit koodaa -ohjelma

Valtakunnallinen Mimmit koodaa -ohjelma murtaa yhdessä yritysten avulla IT-alaan liittyviä myyttejä ja stereotypioita. Ohjelma osoittaa, että alalle voi lähteä kuka vain – koodaaminen ja ohjelmistokehitys kuuluvat ihan kaikille!

Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa kaikille tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta. Ohjelma on onnistuneesti auttanut kohderyhmäänsä löytämään teknologiapolun alkuun, saamaan ensimmäisen työpaikan IT-alalta sekä lisännyt alan yritysten ja esimerkiksi alanvaihtajien kohtaamisia.

Executive Club

Oma klubi yhdistyksen Executive-tason johdolle.

HR-klubi

Uusi yhteisö ihmisiä johtaville & ihmisten hyvinvoinnista vastaaville.

SaaS Finland

Suomi SaaSin sisäpiiri kokoontuu SaaS-klubissa.

AI-klubi

Uutta johtajille, joita kiinnostaa tekoälyn soveltaminen liiketoimintaan.

Koodikummi

Mahdollista 10 lapselle ja nuorelle lukukausi Tiedekoulussa!

Tulevat tapahtumat

Tutustu softa-alan parhaimpiin tapahtumiin

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.