Tervetuloa oppimaan, kuinka yleisimmät englanninkieliset kommunikaatiomokat voidaan välttää! Saat vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat sinua navigoimaan sujuvasti ja vakuuttavasti kansainvälisissä neuvotteluissa. Asiantuntijana business englannin sparraaja Dorita Dahl-Foreman. 

Aamun koulutus on räätälöity sinulle, joka toimit softa-alan yrittäjänä, toimitusjohtajana tai muissa johtotehtävissä. Koulutus tarjoaa sinulle eväät terävöittää neuvottelutaitojasi ja parantaa monikulttuurista kommunikaatiota englannin kielellä. 

Tule ja opi, kuinka neuvottelutilanteissa usein käytetty ”monitulkintainen salakieli” toimii ja kuinka kohteliaisuus voikin joskus peittää alleen toisenlaisen tarkoituksen. Pääset syventämään ymmärrystäsi epäsuorasta viestinnästä, joka saattaa toisinaan kääntyä sinua vastaan – ja ennen kaikkea, saat oppeja, miten välttää nämä nolot tilanteet. 

Osallistumalla 

  • Saat taidot kommunikoida englanniksi siten, että vältät asiakkaan tahattoman ärsyttämisen. 
  • Opit tuntemaan brittien salakielen ja välttämään yleisimmät neuvotteluvirheet. 
  • Osaat kirjoittaa moitteettomia, brittiyleisölle suunnattuja sähköpostiviestejä. 

Dorita antaa sinulle myös konkreettisia työkaluja positiivisen ja vakuuttavan vuoropuhelun rakentamiseen englanniksi. Yksi keskeinen osa-alue tässä on tiettyjen sanojen, kuten “unfortunately”, välttäminen. Saat vinkkejä sanoista, jotka palvelevat paremmin viestinnän tavoitteitasi ja rakentavat siltoja keskustelukumppaneidesi kanssa. 

Lisäksi sukellamme kulttuuristen erojen saloihin, erityisesti mitä tulee kirjalliseen kommunikaatioon. Opit, kuinka viestisi voidaan vastaanottaa toivotulla tavalla eri kulttuurisissa konteksteissa ja saat käytännön harjoitusta briteille suunnatun sähköpostin laatimisessa, joka kunnioittaa heidän kommunikaatiotapojaan ja kulttuurisia ominaispiirteitään.  


Jäsenyys on loistodiili

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä!

Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️