Tarjoa juniorille kasvun paikka & vaikuta!

Ohjelmistoala kasvaa Suomessa vahvasti, arviolta 1,5–2 miljardin euroa lähivuosina. Työpaikoiksi muutettuna kasvu vaatii tuhansia uusia tekijöitä. Jo nyt töitä voisi löytyä 10 000 lisätekijälle.

Tavoitteena 100 junioritason työpaikkaa

Löydät tiimiisi tulevan senioriosaajan

Saat positiivista näkyvyyttä alan vaikuttajana

Ilmoitukset & lisänäkyvyys -50 % etuhintaan

Koska ilman junnuja ei tule sennuja

Ohjelmistoala kasvaa Suomessa vahvasti, arviolta 1,5–2 miljardin euroa lähivuosina. Työpaikoiksi muutettuna kasvu vaatii tuhansia uusia tekijöitä. Jo nyt töitä voisi löytyä 10 000 lisätekijälle. Alan osaajista on kuitenkin iso pula, ja erityisesti senioriosaajista, joita etsitään 2–3 kertaa enemmän junioreihin verrattuna. Samaan aikaan alalla aloittaa paljon uusia osaajia, jotka tarvitsevat kasvun ja oppimisen paikkoja. Näitä meidän tulee myös tarjota, sillä ilman junnuja ei tule sennuja!

Ohjelmisto- ja e-business ry tempaisee yhdessä jäsenyritystensä, Oikotie Työpaikkojen ja Sovelton kanssa juniori-IT-rekryjen puolesta kampanjalla, jossa tavoitteena tarjota 13.9.-31.10.2021 haettavaksi yli sata junioritason työpaikkaa alan yrityksistä ja tuoda asian tärkeys julkiseen keskusteluun.

Kampanja on ohjelmistoalan yrityksille erinomainen tilaisuus löytää tiimiin uusi, motivoitunut osaaja sekä vahvistaa työnantajamielikuvaa alan vaikuttajana Ohjelmisto- ja e-business ry:n nostaessa teemaa aktiivisesti esiin mediassa. Yhdessä voimme vaikuttaa koko toimialan kehittymiseen ja haastaa esimerkillämme myös muita alan yrityksiä ratkaisemaan osaajapulaa. Tule siis mukaan ja tarjoa juniorille kasvun paikka!

Yhteistyössä mukana

Käytännössä #JunioritTöihin

Käytännössä kampanjassa mukana olevat yritykset tarjoavat yhden tai useampia juniori-IT-paikkoja kampanja-ajalla tunnisteella #JunioritTöihin ja viestivät teemasta omissa kanavissaan. Jotta oikea työpaikka ja tekijä kohtaisivat mahdollisimman helposti, Oikotie tarjoaa kampanjailmoitukset ja niiden lisänäkyvyydet -50 % alennuksella, erillisen kampanjasivun juniori-IT-hakijoille, sekä vahvan liikenteenohjauksen työpaikkailmoituksiin. Lisäksi Ohjelmisto- ja e-business ry viestii kampanjan aikana teemasta aktiivisesti, monipuolisesti ja näkyvästi mediassa. Oikotiellä julkaistaan mukaan lähteviltä yrityksiltä uratarinoita, ja Soveltolta juniori saa tuekseen digitaalisen jatkuvan oppimisen ympäristön, josta hyötyy myös uusi työnantaja!

Ilmoita Oikotiellä kampanjahintaan

Saat ilmoitukseen -50 % kampanja-alennuksen

Kampanjan yrityskohtainen hinta muodostuu työpaikkailmoituksesta Oikotiellä ja halutessasi ilmoituksen näkyvyyttä tukevista Nosto-tuotteista. Saat kampanja-aikana työpaikkailmoituksesta 50 % alennuksen. Kampanjailmoituksen hinta on siis 390 euroa + alv (hinta ilman etua 780 euroa). 50 % alennus koskee kampanja-aikana myös Nosto-tuotteita. Katso tästä lisätietoja!

Oikotie tarjoaa ilmoituksiin vahvan liikenteenohjauksen:

  • Näkyvyys Oikotie Työpaikat -palvelussa
  • Bannerimainontaa Tori.fi:ssä
  • Kampanjauutiskirje Oikotie Työpaikkojen uutiskirjetilaajille
  • Näkyvyys Oikotie Työpaikkojen sosiaalisen median kanavissa
  • Kohdennettua mainontaa sosiaalisessa mediassa
  • Sisältönostoja Oikotie Työpaikkojen palvelussa

Tarjoa juniorille kasvun paikka & vaikuta!