Tervetuloa afterworkeille kera Panostajan! Vietämme iltapäivän Ravintola Gilletissä, jossa syvennymme yrityksen ja yrittäjän kelpoisuusvaatimuksiin sijoittajan silmin – Täyttääkö yrityksesi kelpoisuusvaatimukset kasvuun ja täytätkö SINÄ?

Asiantuntijoinamme ovat Kehitysjohtaja Minna Telanne, Sijoitusjohtaja Niko Skyttä ja Panostajan Advisory Networkin Ossi Pohjola. He avaavat yrityksen kasvun haasteita ja mahdollisuuksia sekä tarjoavat konkreettisia työkaluja ja näkemyksiä kelpoisuuden kehittämiseen.

Tule mukaan!

Puheenvuorot

Tule mukaan, kun haluat

Saat konkreettisia esimerkkejä tukemaan kasvuvalmiuttanne ja työkaluja menestyksen rakentamista varten. Tilaisuus on räätälöity softa-alan yrittäjille, toimitusjohtajille ja muulle yritysjohdolle. 💖


Jäsenyys on loistodiili

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä!

Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️