Tervetuloa aamukahville, jossa olemme suurten oivallusten äärellä myynnin tehokaksikon Erkin ja Timon kanssa. He avaavat silmäsi yleisimpiin ansanpaikkoihin asiakkuuksien hoidossa ja siihen miten vältät ne. Luvassa on lyhyt aiheen alustus, jonka jälkeen päästämme teidät irti keskustelemaan aiheesta. Olethan ajoissa paikalle, sillä bitesize-tapahtumia ei nauhoiteta, ne koetaan! 

Varaa paikkasi!

Tule mukaan, jos olet softa-alan myyntihenkilö, joka haluaa tehostaa työtään, myyntijohtaja, joka haluaa tukea tiimiään tai olet muuten mukana myynnissä ja haluat ymmärtää prosessin paremmin. Tämä tapahtuma tarjoaa sinulle käytännönläheisiä ratkaisuja ja oppeja parhaista ja huonoimmista tavoista hoitaa ja kehittää asiakkuuksia.

Miksi sinun pitää olla paikalla?

Jäsenyys on loistodiili

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä!

Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Älä missaa tilaisuutta viedä asiakkuuksienne hoito uudelle tasolle!