Tekoälyn käyttö on yleistynyt softa-alalla, tuoden mukanaan merkittäviä hyötyjä, mutta myös juridisia haasteita ja eettisiä kysymyksiä. Kuka on vastuussa tekoälyn tekemistä päätöksistä? Miten varmistetaan tietosuoja tekoälyn hyödyntämisessä? Miten tekoälyn käyttö vaikuttaa oikeudelliseen vastuuseen ja riskinhallintaan?

Varmista paikkasi

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen studioaamussa, jonka puhujana on Kari-Matti Lehti, yksi Suomen johtavista informaatioteknologiaan, ulkoistuksiin ja tietosuojaan erikoistuneista juristeista. 

Osallistu ja saat tietää 

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä suoraan Kari-Matille, joka on tunnettu selkeästä ja ymmärrettävästä tavastaan käsitellä monimutkaisia juridisia kysymyksiä. Tule mukaan ja ota selvää, miten sinun organisaatiosi voi hyödyntää tekoälyä vastuullisesti ja lainmukaisesti. 

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta saada ensiarvoisen tärkeää tietoa tekoälyn hyödyntämiseen liittyvistä oikeudellisista seikoista suoraan alansa huippuasiantuntijalta! 


Jäsenyys on loistodiili

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä!

Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️