11.6.2021: Näin onnistut myyjän rekrytoinnissa

Alkaa: 11.06.2021 klo 10:00
Päättyy: 11.06.2021 klo 11:00

[minti_button link=”https://www.lyyti.fi/reg/Nain_onnistut_myyjan_rekrytoinnissa” target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full”]Ilmoittaudu[/minti_button]Koska on oikea hetki palkata myyjä? Mistä tietää, riittääkö myyjälle tuloksellisia töitä? Tässä studiotilaisuudessa keskustellaan myyjän palkkaamisen hauskuudesta ja haasteista eritoten pk-yrityksen näkökulmasta.

Tilaisuudessa vertaillaan kahta eri rekrytointimallia eli myyjän palkkaamista suoraan ja rekrykoulutuksen avulla. Opit, mitkä ovat rekrytointiprosessin tärkeimmät seikat niin palkkaavan yrityksen kuin myyjän näkökulmasta. Opit myös, miten rakennat myyjällesi palkkamallin, joka on sekä kannustava että sitouttava.

Ohjelmisto- ja e-business ry:n Rasmus Roihan haastateltavana Timo Aittoniemi (Pro Growth Consulting Oy), onnistuneen rekrytoinnin tehnyt yrittäjä Eljas Saastamoinen (Bitwards Oy) sekä ratkaisumyyjä Jorma Keinänen (e-IT Oy).

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus
Timo Aittoniemi, Pro Growth Consulting Oy ja Rasmus Roiha, Ohjelmisto- ja e-business ry

Näin onnistuin myyjän rekrytoinnissa
Eljas Saastamoinen, Bitwards Oy

Onnistunut perehdytys työntekijän näkökulmasta
Jorma Keinänen, e-IT Oy

Mitä myyjälle pitäisi maksaa?
Timo Aittoniemi

Huom! Tilaisuus on Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenpalveluihin kuuluva koulutus ja tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Voit osallistua koulutustilaisuuksiimme myös yhdistyksen tai kumppanimme (kutsu)vieraana.[minti_member name=”Timo Aittoniemi” role=”Senior Consultant @ Pro Growth Consulting Oy.” linkedin=”https://fi.linkedin.com/in/timoaittoniemi”]Timo on marinoitunut myynnin ammattilainen, joka on palkannut kymmeniä myyjiä.[/minti_member][minti_member name=”Eljas Saastamoinen” role=”CEO @ Bitwards” linkedin=”https://fi.linkedin.com/in/eljas-saastamoinen-22728″]Kaupallinen IT-nörtti ja kasvuyrittäjä, jonka tavoitteena on digitalisoida maailman avaimet.[/minti_member][minti_member name=”Jorma Keinänen” role=”Ratkaisumyyjä @ e-IT Oy” linkedin=”https://fi.linkedin.com/in/jorma-keinänen”]Pitkän linjan IT-ammattilainen ja pyöräharrastaja, joka on siirtynyt asiantuntijatehtävästä myynnin puolelle.[/minti_member]

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.