16.4.2021: Johtajana jaksaminen

Alkaa: 16.04.2021 klo 09:00
Päättyy: 16.04.2021 klo 10:00

[minti_button link=”https://www.lyyti.in/Johtajan-jaksaminen” target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full”]Ilmoittaudu[/minti_button]Nyt on tarjolla työkaluja kaaoksen reunalla navigoimiseen!

Tarkastelemme studiotilaisuudessa Varman Jyri Juustin johdolla johtajana jaksamista kolmesta näkökulmasta:

1) Puhumme työkyvystä, johtajan erkaantumisen hetkistä, vireestä ja fokuksesta, tavoista ja itsetutkiskelusta.

2) Käsittelemme sitä ympäristöä, jossa me johtajat työtämme teemme ja niitä jännitteitä, joita ohjelmistoalan työhön liittyy.

3) Tarkastelemme lisäksi sitä, mihin ihmiset ohjelmistoyrityksissä johtamista/johtajia tarvitsevat sekä johtamista eteenpäin kuljettavia kysymyksiä.

Mukana ohjelmistoyrityksen johdon näkökulmasta omia kokemuksiaan jakamassa on Eficoden Mika Lahtinen. Mika kertoo, mitä hän on omassa työssään ja työskentelytavoissaan kuluneen (korona)vuoden aikana muuttanut. Miten hän valmistautuu kohtaamaan oman porukkansa arjessa (Teamsin tai vastaavan välityksellä) ja mikä on tämän valmistautumisen merkitys. Lisäksi kuulemme, mitkä keinot Mikaa auttavat jaksamaan.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ohjelmistoalalla johtotehtävissä työskenteleville. Tule hakemaan uutta näkökulmaa ja työvälineitä oman työkykysi tueksi! Lämpimästi tervetuloa mukaan.[minti_member name=”Jyri Juusti” role=”Varman työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, KM, työnohjaaja FINOD” twitter=”https://twitter.com/JyriJuusti” linkedin=”https://fi.linkedin.com/in/jyrijuusti”]Ajattelen, että työkyky syntyy työssä. Yksilöiden tankkaaminen ei riitä, vaan täytyy olla uteliaisuutta tarkastella työn kokonaisuutta ja siihen liittyviä jännitteitä. Viime vuosina olen tehnyt paljon työtä kasvuyritysten johdon kanssa. Olemme pohtineet sitä, mihin suuntaan työ on kehittymässä, mitä näkymät tarkoittavat ihmisten kannalta ja millaiselle johtamiselle tästä syystä on tarvetta. Minua innostavia asioita ovat lisäksi arki, yhteiskunnan ilmiöt, pappahommat, epäsosiaalinen liikunta, saunominen, siirtolapuutarhamökkeily ja lukeminen.[/minti_member][minti_member name=”Mika Lahtinen” role=”Vice President @ Eficode” linkedin=”https://fi.linkedin.com/in/milahtinen”][/minti_member]

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.