24.5.2022: Workshop | Miten kerron yritykseni uutisista niin, että se herättää tunteita?

Alkaa: 24.05.2022 klo 09:00
Päättyy: 24.05.2022 klo 10:30

[minti_button link=”https://www.lyyti.in/20220524_Workshop_Miten_kerron_uutisista” target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full”]Ilmoittaudu nyt[/minti_button]

Kaiken onnistuneen viestinnän takana on vahva tarina, joka herättää kuulijassaan tunteita.

Järjestämme yhdessä San Francisco Agencyn kanssa workshopin, jossa opit käytännön esimerkkien kautta, miten omasta yrityksestä luodaan tarinoita, ja miten niistä kerrotaan suurelle yleisölle.

Workshopissa keskitytään erityisesti ohjelmistoyrityksille tyypillisiin mediakampanjoihin, pureudutaan ajankohtaisiin mediateemoihin ja keskustellaan siitä, minkälaisiin ilmiöihin yritys voi ottaa kantaa ja miten.

Käsittelemme esimerkiksi:

  • Rahoituskierrosuutisointia
  • Tuotelanseerausta
  • Toimitusjohtajanimityksiä
  • Uutisointia uusien markkinoiden avaamisesta
  • Ajatusjohtajuutta

Vertailemme lisäksi mediatyön tekemistä Suomessa ja ulkomailla, ja tutustumme alan yleisimpiin medioihin. ️

Käytä tilaisuus hyväksesi! Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus lähettää kouluttajille etukäteen kysymyksiä, tiedotteita ja pitchauspointeja suunnitteilla olevista uutiskampanjoista. Ennakkoon toimitettu materiaali otetaan huomioon workshopin suunnittelussa.

Tervetuloa mukaan workshopiin ja saamaan ote käytännön PR-työstä!

Tilaisuus on avoin ainoastaan Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, mutta haluat ehdottomasti mukaan, voit liittyä yhdistykseen helposti suoraan workshopin ilmoittautumislomakkeella. Lisää jäsenyyden eduista ja hyödyistä pääset lukemaan tästä.

[minti_button link=”https://www.lyyti.in/20220524_Workshop_Miten_kerron_uutisista” target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full”]Ilmoittaudu nyt[/minti_button][minti_member name=”Nina Enroth” linkedin=”https://fi.linkedin.com/in/ninaenroth”]Nina Enroth johtaa San Francisco Agencyn omaa Bay Area -freelancerverkostoa, johon kuuluu kymmeniä kokeneita markkinointialan ammattilaisia. Nina on työskennellyt 20+ vuotta viestinnän ja markkinoinnin parissa niin yrityksissä kuin toimistoissa, niin startupien kuin isompien yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden kanssa. Nina tietää, että ilman viestintää ei tapahdu mitään, ja haluaa kannustaa ihmisiä viestimään fiksusti ja rohkeasti.

***
San Francisco Agency on Suomen kansainvälisin PR- ja viestintätoimisto, jonka erityisosaamista on auttaa teknologiayrityksiä kirkastamaan viestintästrategiaansa ja kertomaan kiinnostavia tarinoitaan ansaitussa mediassa. Vuonna 2021 yrityksen asiakkaat saivat läpi yhteensä yli 1000 uutista medioissa kuten Helsingin Sanomissa, Talouselämässä, The Telegraphissa, Bloombergissa, Venturebeatissa ja CNBC:llä.[/minti_member][minti_member name=”Reetta Ilo” linkedin=”https://fi.linkedin.com/in/reetta-ilo-1a4313b3″]Reetta Ilo vastaa San Francisco Agencylla startup- ja sijoittajaviestinnästä. Reetalla on vuosien kokemus teknologiayritysten viestinnän auttamisesta. Turun yliopistossa suoritettujen kahden maisteritutkinnan jälkeen hän on muun muassa työskennellyt Finnish Business Angels Networkilla kansainvälisten asioiden päällikkönä ja johtanut globaalia markkinointiviestintää suomalaisessa startupissa. Reetan intohimona on auttaa aikaisen vaiheen yrittäjiä tuomaan äänensä kuuluviin kansainvälisissä ja kotimaisissa medioissa.

***
San Francisco Agency on Suomen kansainvälisin PR- ja viestintätoimisto, jonka erityisosaamista on auttaa teknologiayrityksiä kirkastamaan viestintästrategiaansa ja kertomaan kiinnostavia tarinoitaan ansaitussa mediassa. Vuonna 2021 yrityksen asiakkaat saivat läpi yhteensä yli 1000 uutista medioissa kuten Helsingin Sanomissa, Talouselämässä, The Telegraphissa, Bloombergissa, Venturebeatissa ja CNBC:llä.[/minti_member]

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.