26.5.2021: M&A-sarja | Yrityskaupat pandemian aikana ja sen jälkeen

Alkaa: 26.05.2021 klo 14:00
Päättyy: 26.05.2021 klo 15:30

[minti_button link=”https://www.lyyti.fi/reg/MA_1_Yrityskaupat_pandemian_aikana” target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full”]Ilmoittaudu[/minti_button]M&A-sarja alkaa! Ensimmäisessä M&A-tilaisuudessa toukokuussa on luvassa katsaus Carner Corporate Financen Pekka Ruususen ja Vesa Walldénin johdolla teknologiafirmojen yrityskauppojen aktiviteettiin vuonna 2020. Saat tilaisuudessa vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

* Miten korona on vaikuttanut yrityskauppoihin?
* Miten valuaatioiden on käynyt?
* Mikä on vaikeinta, kun yritystä myydään ilman henkilökohtaisia tapaamisia?
* Pandemia poistuu aikanaan, mutta mitkä sen tuomat muutokset ovat tulleet jäädäkseen?
* Onko kriisiaika muuttanut yritysten ostamisen ja myymisen motiiveja?

Lämpimästi tervetuloa mukaan ja hakemaan uusimmat opit menestyksekkäisiin yrityskauppoihin![minti_member name=”Pekka Ruusunen” role=”Sarjayrittäjä ja diplomi-insinööri | Carner Corporate Finance” linkedin=”https://fi.linkedin.com/company/tuohi-advisors-oy”]Pekka on sarjayrittäjä, joka on kasvattanut suomalaisia teknologiayrityksiä jo kahdeksankymmentäluvulta alkaen. Viimeisin oma ohjelmistoyritys myytiin menestyksekkäästi Ericssonille vuonna 2006. Sen jälkeen Pekka on toiminut sijoittajan ja neuvonantajan roolissa useissa kasvuyrityksissä. Hän on osallistunut yritysjärjestelyihin niin myyjänä, ostajana kuin rahoituksen järjestäjänäkin. Pekka on ollut yli 25 vuotta Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsen ja toiminut kuusi vuotta sen hallituksen puheenjohtajana.[/minti_member][minti_member name=”Vesa Walldén” role=”Yrityskauppias ja pitkän linjan pääomasijoittaja | Carner Corporate Finance” linkedin=”https://fi.linkedin.com/company/tuohi-advisors-oy”]Vesalla on 11 vuoden kokemus pääomasijoittamisesta CapManillä, osan ajasta hän toimi myös yrityksen teknologiatiimin vetäjänä. Toimialakokemusta hänellä on Hewlett-Packardilta, Sun Microsystemsiltä, Nokialta ja Tahoe Networksiltä. Vesa on myynyt lukuisia yrityksiä kansainvälisille ostajille, esimerkiksi IBM:lle, Ericssonille, Netscoutille, ON2:lle ja Wall Street Systemsille. Lisäksi Vesa on tehnyt rahastoyrityksille yritysjärjestelyjä, joihin on liittynyt myös liiketoiminnan myynti. Tällaisia yrityksiä ovat muun muassa Accanto Systems, Distocraft, Global Intelligence Alliance, Hantro, Movial Applications, IT2 Treasury, Profit Software, Solid, Symbio, Secgo Software ja Tieturi.[/minti_member]

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.