3.11.2020: Suomen rahoitusmarkkinat ja EU:n rahoitusmahdollisuudet

Alkaa: 03.11.2020 klo 10:00
Päättyy: 03.11.2020 klo 11:15

[minti_button link=”https://www.lyyti.fi/reg/20201103_Suomen_rahoitusmarkkinat” target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full”]Ilmoittaudu[/minti_button]

Jokainen yritys kohtaa rahoitukseen liittyviä haasteita jossain elinkaaren vaiheessa ja näin ollen kaikkien on hyvä pääpiirteittäin tutustua Suomen erilaisiin rahoitusmahdollisuuksiin. Käsittelemme studiotilaisuudessa Grannenfelt Financen asiantuntijoiden johdolla Suomen rahoitusmarkkinoita ja EU:n rahoitusmahdollisuuksia. Ohjelmassa:

Suomen pääomamarkkinoilla tapahtuneet konkreettiset muutokset koronakriisin myötä – nykytilanne & tulevat muutokset, Eeva Grannenfelt

Osuuden aikana käydään läpi Suomen rahoituskentän nykytilanne koronakriisin myötä. Eeva kertoo muun muassa tukimuotoisesta rahoituksesta, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Lopuksi Eeva käy läpi, mitä rahoituskentällä ennakoidaan tapahtuvan lähitulevaisuudessa.

EU-rahoituksen rakenne, tulevat muutokset & käytännön hakuprosessi yrityksen näkökulmasta, Kirsi Karjalainen

Euroopan Unionin rahoitusmahdollisuuksiin on tulossa isoja muutoksia vuoden 2021 alusta, kun uusi ohjelmakausi (keulainstrumentti: InvestEU 2021-2027) alkaa.

Ohjelmakauden tärkeimpiä strategioita ja hankkeita ovat muun muassa European Innovation Council, joka on suunnattu innovatiivisille ja teknologiavetoisille yrityksille, sekä GreenDeal (hiilineutraaliustavoite v. 2050).

Studiotilaisuudessa Eeva ja Kirsi kertovat eri hankkeista ja ohjelmista yrityksen näkökulmasta. Läpi käydään myös niihin liittyvän käytännön hakuprosessin vaiheet, eli mitä ottaa huomioon ja mitä asioita painottaa.

[minti_image img=”22781″ img_size=”300×330″ align=”center”][minti_member name=”Eeva Grannenfelt”]Eevalla on yli 30 vuoden kokemus rahoitusalalta. Hän on toiminut lukuisissa erilaisissa johtotehtävissä niin pankeissa kuin työeläkevakuutusyhtiöissä. Ennen Grannenfelt Financea hän vastasi Työeläkevakuutusyhtiö Elon yritysrahoituksesta & pääomarahastoista sekä toimi yli 11 vuotta Eläke-Fennian sijoitusjohtajana. Eeva on lisäksi toisen sukupolven yrittäjä, omistajana kahdessa kasvuyrityksessä ja toimii Fountainpark Oy:n hallituksessa.

Grannenfelt Finance on vuonna 2015 perustettu riippumaton pk- ja kasvuyritysten rahoitusratkaisuiden erikoisosaaja. Tuemme ja autamme kasvavien yritysten menestystä ja uudistamme rahoitusalan toimintamalleja toiminta- ja kilpailuympäristön muuttuessa ennennäkemättömällä vauhdilla. Asiakasyrityksiämme autamme laaja-alaisesti niin velkainstrumenttien, oman pääoman kuin erilaisten tukihakemuksienkin kanssa.

Erityisen hyvin yhtiö tunnetaan EU-rahoituksen asiantuntijana ja noin 100M€ asiakasyrityksille kerätystä 360M€ rahoituksesta on Euroopan Investointipankin suoraa rahoitusta. Grannenfelt Finance on osa AIM Capital Group -konsernia, jonka alla toimii myös vaihtoehtoisiin sijoitukseen erikoistunut rahastoyhtiö AIM Capital Oy.
[/minti_member][minti_divider margin=”20px 0 20px 0″][minti_image img=”22782″ img_size=”300×330″ align=”center”][minti_member name=”Kirsi Karjalainen”]Kirsin alaa ovat erityisesti julkiset tuki- ja lainainstrumentit, projektien kehitys ja rahoitus. Hän on työskennellyt kehittämisyhtiöissä ja yritysten kehittämisrahoitukseen liittyvissä projekteissa vuodesta 2008 sekä projektikonsortioiden parissa vuodesta 2001. Lisäksi Kirsillä on kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä suomalaisissa teknologiayhtiöissä.[/minti_member]

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.