8.4.2022: Ohjelmisto- ja e-business ry:n kevätkokous

Alkaa: 08.04.2022 klo 09:00
Päättyy: 08.04.2022 klo 10:00

[minti_button link=”https://www.lyyti.fi/reg/OEB_Kevatkokous_2022″ target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full” class=”varjo”]Ilmoittaudu[/minti_button]

Tervetuloa Ohjelmisto- ja e-business ry:n kevään 2022 yhdistyskokoukseen perjantaina 8.4. klo 9 alkaen.

Aloitamme tilaisuuden tutustumalla Ohjelmistoyrityskartoituksen valikoituihin löydöksiin ja siihen, miten ohjelmistoala voi tänään.

Vuoden 2022 kartoituksen tuloksia esittelee tutkimuspäällikkö Anssi Sorvisto Jyväskylän Yliopistosta.

Ohjelmistoyrityskartoitus on ohjelmistoalan tärkein ja kattavin pitkäaikainen tutkimus, ja se toteutetaan joka toinen vuosi. Kartoituksen tulokset julkaistaan toukokuussa 2022 ja pyydämme, että tässä tilaisuudessa osallistujille luottamuksella esitettyjä tuloksia ei vielä jaeta esim. sosiaalisessa mediassa.

Ohjelmisto- ja e-business ry on tutkimuksen alkuunpanija ja mahdollistaja jo 20 vuoden ajan.

Sorviston esityksen jälkeen jatkamme tilaisuutta kevään yhdistyskokouksella. Esityslistalla on:

1) Esitetään toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto.

2) Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille tai muista toimenpiteistä, joihin vuoden kuluessa pidetty hallinto ja tilit antavat aihetta.

3) Käsitellään muut asiat.

Tervetuloa mukaan kevään yhdistyskokoukseen ja kuulemaan ensimmäisten joukossa vuoden 2022 Ohjelmistoyrityskartoituksen kiinnostavimmat löydökset! Tilaisuus on tarkoitettu vain Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenyritysten edustajille.

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.