Afterwork: Kasvukelpoisuus sijoittajan silmin

Alkaa: 07.03.2024 klo 17:00
Päättyy: 07.03.2024 klo 20:00

Tervetuloa afterworkeille kera Panostajan! Vietämme iltapäivän Ravintola Gilletissä, jossa syvennymme yrityksen ja yrittäjän kelpoisuusvaatimuksiin sijoittajan silmin – Täyttääkö yrityksesi kelpoisuusvaatimukset kasvuun ja täytätkö SINÄ?

Asiantuntijoinamme ovat Kehitysjohtaja Minna Telanne, Sijoitusjohtaja Niko Skyttä ja Panostajan Advisory Networkin Ossi Pohjola. He avaavat yrityksen kasvun haasteita ja mahdollisuuksia sekä tarjoavat konkreettisia työkaluja ja näkemyksiä kelpoisuuden kehittämiseen.

Puheenvuorot

  • Kehitysjohtaja Minna Telanne keskittyy yrittäjän ja johtajan kelpoisuuden arviointiin, tuoden esiin henkilökohtaiset resurssit ja osaamisen, niin vahvuudet kuin vajeetkin, sekä pureutuu johtamisen skaalaamiseen eri kokoisissa organisaatioissa
  • Sijoitusjohtaja Niko Skyttä puolestaan käsittelee yrityksen kelpoisuutta kasvuun, tarkastellen kehityksen nopeutta omin voimin verrattuna sijoittajakumppanin kanssa, tunnistaa ”window of opportunity” -hetket sekä tarkastelee, milloin on aika mennä oman osaamisen ja resurssien ulkopuolelle ja uudistaa yrityksen osaamis- ja omistuspohjaa.
  • Ossi Pohjola, Panostajan Advisory Network, kertoo milloin sijoittajan on järkevää tulla mukaan yrityksen kehitykseen, jotta vältetään kehityksen esteet. Hän valottaa oikean toimitusjohtajan sekä hallituksen merkitystä yrityksen kehitykselle erilaisten case-esimerkkien kautta.

Tule mukaan, kun haluat

  • Oppia, mitä sijoittaja arvioi yrityksen ja johdon kelpoisuudessa.
  • Saada konkreettisia työkaluja kelpoisuuden kehittämiseen.
  • Ymmärtää yrityksen arvon kasvattamiseen vaikuttavat tekijät.
  • Viettää jäseniltaa kanssamme kera herkullisen ruuan ja juoman Helsingin keskustassa.

Saat konkreettisia esimerkkejä tukemaan kasvuvalmiuttanne ja työkaluja menestyksen rakentamista varten. Tilaisuus on räätälöity softa-alan yrittäjille, toimitusjohtajille ja muulle yritysjohdolle. 💖

✨ Jäsenyys on loistodiili – Klikkaa ja lue lisää! ✨

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä! Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Minna Telanne

Kasvu, muutos ja johtamisen kehittäminen ovat olleet punainen lanka koko työurani ajan. Olen työskennellyt erilaisissa rooleissa edistäen kasvua ja uudistumista niin isoissa kuin pienissä yrityksissä. Liiketoimintavastuu, yrittäjyys ja erilaiset kehitysroolit niin liiketoiminnan kuin johtamisen kehittämisen parissa ovat kerryttäneet monipuolisen osaamisen ja työkalupakin. Kun on ollut itse tekemässä kasvua ja muutosta, on helppo tunnistaa kasvutarinan ainekset. Oikeilla strategisilla valinnoilla, ihmisillä ja osaamisella luodaan hyvä pohja.

Panostaja Oyj on Software Finlandin kasvukumppani.


Niko Skyttä

Taustaltani olen yritysjärjestelyjen moniottelija ja laaja-alainen osaaja. Pääomasijoittamisessa kiehtovinta on erityisesti liiketoiminnan muutos, sen johtaminen, kehittymisen mahdollistaminen, oikea-aikaiset strategiset valinnat sekä ennen kaikkea ihmiset, jotka kaiken tämän mahdollistavat. Olen ollut etuoikeutetusti mukana yhdessä yrittäjien kanssa rakentamassa useaa upeaa menestystarinaa, joita voidaan tehdä niin monenlaisista lähtökohdista ja monella eri tavalla.


Ossi Pohjola

Panostajan AdNet-tiimiläisellä Ossi Pohjolalla on pitkä ja vaikuttava ura ICT-alalta ja kokemusta peräti 70 yhtiön hallituksesta. Hän on urallaan muun muassa suunnitellut tietokantoja pankeissa, johtanut Andersen Consultingia – joka nykyään tunnetaan Accenturena – ja Oraclen konsultointiliiketoimintoja Pohjoismaissa, Pohjois-Euroopassa ja EMEA:ssa.

Pohjola on kiinnostunut kansainvälistyvistä kasvuyrityksistä ja voi auttaa yrityksiä etenkin skaalautuvien liiketoimintamallien rakentamisessa. Pohjola inspiroituu digitalisaation mahdollisuuksista muuttaa liiketoimintamalleja.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.