AI-regulaation suunta: strateginen katsaus yritysjohtajille

Alkaa: 31.08.2023 klo 09:00
Päättyy: 31.08.2023 klo 10:15
Tervetuloa AI-klubimme syksyn ensimmäiseen studioaamuun! Käsittelyssä kuinka tekoäly (AI) muokkaa liiketoimintaympäristöämme ja kuinka sen kehitystä ei voi enää sivuuttaa.

Tämä teknologinen vallankumous ei ole ainoastaan luonut uusia mahdollisuuksia, mutta myös synnyttänyt tarpeen syvälliselle regulaatiolle. Mutta miten yritysjohtajana, toimitusjohtajana tai yrittäjänä navigoit tässä uudessa maastossa? 

Aamustudiossa pureudumme syvälle kysymyksiin kuten, miten AI-regulaatiota tulisi edistää ja mihin suuntaan sen tulisi kehittyä tulevaisuudessa. 

Sinun kannattaa ehdottomasti osallistua, jos haluat: 

  • Kuulla mitä yritysjohtajien tulisi tietää tekoälyn eettisistä ja juridisista haasteista.
  • Millaisia AI-regulaatiomalleja on olemassa ja miten ne voivat vaikuttaa yritystoimintaan tulevaisuudessa. 
  • Selvityksen tekoälyn tulevasta regulaatioista ja sen vaikutuksesta liiketoimintaan. 
  • Miten johtajat voivat ohjata organisaatioitaan vastuullisesti AI-ekosysteemissä. 
  • Uusimpia yrityscaseja 

Inspiroidu samanhenkisten softa-alan johtajien kanssa. Ilmoittaudu studioaamuun! 👇

Tilaisuudessa äänessä

Max Mickelsson

Risteyskohta, jossa politiikka, regulaatio, teknologia ja liiketoiminta kohtaavat ovat se leikkauspiste, jossa Max viihtyy parhaiten. Ensimmäisen uransa hän teki politiikkassa. Hän toimi kolmessa eri hallituksessa ministereiden eritysavustajana. Ahon porvarihallituksessa työministeriössä ja Lipposen I ja II sinipunapohjaisissa hallituksissa valtiovarain- ja sisäministerössä. Pisimpään hän toimi valtiovarainministeri Sauli Niinistön erityisavustajana ja Kokoomuksen ministeriryhmän sihteerinä. Eduskunnan päässä Max toimi puhemiehen ja varapuhemiehen erityisavustajana sekä Kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerinä. Toisen uransa Max teki Microsoftilla yhteiskuntasuhteiden johtajana niin Suomessa, Lontoossa kun myös Irlannissa. Kolmannen uransa Max on tehnyt konsultoinnissa ja hän toimii Milttonin vaikuttajaviestinnän vetäjänä ja Miltton Networks Oy:n toimitusjohtajana. Koulutukseltaan Max on VTM. 


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.