Bitesize: 4 pahinta virhettä asiakkuuksien hoidoissa

Alkaa: 06.02.2024 klo 08:30
Päättyy: 06.02.2024 klo 09:00

Tervetuloa aamukahville, jossa olemme suurten oivallusten äärellä myynnin tehokaksikon Erkin ja Timon kanssa. He avaavat silmäsi yleisimpiin ansanpaikkoihin asiakkuuksien hoidossa ja siihen miten vältät ne. Luvassa on lyhyt aiheen alustus, jonka jälkeen päästämme teidät irti keskustelemaan aiheesta. Olethan ajoissa paikalle, sillä bitesize-tapahtumia ei nauhoiteta, ne koetaan! 

Tule mukaan, jos olet softa-alan myyntihenkilö, joka haluaa tehostaa työtään, myyntijohtaja, joka haluaa tukea tiimiään tai olet muuten mukana myynnissä ja haluat ymmärtää prosessin paremmin. Tämä tapahtuma tarjoaa sinulle käytännönläheisiä ratkaisuja ja oppeja parhaista ja huonoimmista tavoista hoitaa ja kehittää asiakkuuksia.

Miksi sinun pitää olla paikalla?

  • Saat selkeän ymmärryksen neljästä suurimmasta virheestä, jotka voivat estää yritystäsi saavuttamasta asiakkuuksien täyttä potentiaalia.
  • Opit ymmärtämään, mitä erilaiset asiakkuuksien hoitotavat tarkoittavat juuri sinun myynnillesi.
  • Kehität osaamistasi konkreettisten, käytännönläheisten oppien avulla ja opit välttämään neljä pahinta asiakkuuksien hoitovirhettä.
  • Kasvata verkostoasi keskustelemalla aiheesta muiden softa-alan alan asiantuntijoiden kanssa.

Älä missaa tilaisuutta viedä asiakkuuksienne hoito uudelle tasolle! 

✨ Jäsenyys on loistodiili – Klikkaa ja lue lisää! ✨

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä! Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Erkki Tuomi

Erkki Tuomi on toinen Pro Growth Consulting Oy:n perustajista. Hänellä on pitkä kokemus Startup-yritysten toimitusjohtajana toimimisesta ja hän on auttanut vuosien varrella lukuisia kasvuhalukkaita yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Hänen ydinosaamista on yritysten kasvun keinojen löytäminen, myynnin kasvattaminen ja kansainvälistymisen suunnittelu.

Erkki on mukana Pro Growthin valmennusohjelmissa kouluttajana, tekee yrityksille konsultointityötä laidasta laitaan ja auttaa yrityksiä luomaan inspiroivan kasvusuunnitelman Growth Planin avulla. Koulutustaustaltaan Erkki on kauppatieteiden maisteri.

Pro Growth Consulting Oy on kasvun vauhdittaja ja myynnin kasvattaja. Yrityksen missio on auttaa asiakkaat kannattavaan kasvuun ja myynnin lisäämiseen. Pro Growthin toiminta perustuu hankittuun osaamiseen ja haluun hyödyntää sitä yritysten hyväksi. Pro Growth on Software Finlandin kasvukumppani.


Timo Aittoniemi

Timo Aittoniemi on Pro Growth Consulting Oy:n seniorikonsultti. Hänellä on kattava kokemus ja osaaminen liiketoimintajohtamisesta, strategiatyöstä, sekä myynnistä ja markkinoinnista. Hän on yritysten kehittämisen ammattilainen ja toimii Pro Growthin koulutusohjelmissa myynnin ja markkinoinnin asiantuntijana sekä liikkeenjohdon konsulttina.

Timon erityisosaamista on myynnin ja markkinoinnin systemaattisuuden sekä johtamisen kehittäminen. Koulutukseltaan Timo on yhteiskuntatieteiden maisteri.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.