Bitesize: 5 parasta tapaa klousata kaupat

Alkaa: 10.10.2023 klo 08:30
Päättyy: 10.10.2023 klo 09:00

Tervetuloa bitesize-aamukahville, joka on suunnattu erityisesti yrittäjille, toimitusjohtajille sekä myynnistä ja tuotteesta vastaaville. Aloitamme päivän energisen parivaljakon Erkin ja Timon johdolla, joka herättää ajatuksia ja antaa potkua koko päivään. Olethan ajoissa paikalle, sillä bitesize-tapahtumia ei nauhoiteta, ne koetaan!

Kaupan klousaaminen eli kaupan päättäminen on myyntiprosessin viimeinen vaihe, jota parhaimmillaan sekä myyjä että ostaja odottavat. Kun se tapahtuu oikeaan aikaan oikealla tavalla, asiat etenevät kuin itsestään. Kaupan klousaamisessa voi käyttää erilaisia menetelmiä. Esittelemme viisi parasta tapaa tänä aamuna. 

Miksi osallistua?

  • Paremmat myyntitulokset. Opit miten parantaa myyntitulostasi tehokkaammilla myyntimenetelmillä.  
  • Ymmärrät myyntiprosessin paremmin. Saat syvällistä näkemystä myyntiprosessista ja ymmärrät miten, ohjata myyntiä myös tiimissäsi. 
  • Opit tehokkaimmat tavat klousata kaupan. Saat aikaa enemmän tulosta. 
  • Verkostoidut softa-alan muiden myynnin ammattilaisten kanssa.

Tule mukaan, jos olet softa-alan myyntihenkilö, joka haluaa tehostaa työtään, myyntijohtaja, joka haluaa tukea tiimiään tai muuten vain mukana myynnissä ja haluat ymmärtää prosessin paremmin. 

Tämä tapahtuma tarjoaa sinulle käytännönläheisiä ratkaisuja ja oppeja parhaista myyntikäytännöistä. Olemme varanneet myös aikaa keskustelulle, joten tule verkostoitumaan muiden samanhenkisten ammattilaisten kanssa. 

Älä missaa tilaisuutta viedä myyntinne uudelle tasolle! 

Tilaisuudessa äänessä

Erkki Tuomi

Erkki Tuomi on toinen Pro Growth Consulting Oy:n perustajista. Hänellä on pitkä kokemus Startup-yritysten toimitusjohtajana toimimisesta ja hän on auttanut vuosien varrella lukuisia kasvuhalukkaita yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Hänen ydinosaamista on yritysten kasvun keinojen löytäminen, myynnin kasvattaminen ja kansainvälistymisen suunnittelu.

Erkki on mukana Pro Growthin valmennusohjelmissa kouluttajana, tekee yrityksille konsultointityötä laidasta laitaan ja auttaa yrityksiä luomaan inspiroivan kasvusuunnitelman Growth Planin avulla. Koulutustaustaltaan Erkki on kauppatieteiden maisteri.

Pro Growth Consulting Oy on kasvun vauhdittaja ja myynnin kasvattaja. Yrityksen missio on auttaa asiakkaat kannattavaan kasvuun ja myynnin lisäämiseen. Pro Growthin toiminta perustuu hankittuun osaamiseen ja haluun hyödyntää sitä yritysten hyväksi. Pro Growth on Software Finlandin kasvukumppani.


Timo Aittoniemi

Timo Aittoniemi on Pro Growth Consulting Oy:n seniorikonsultti. Hänellä on kattava kokemus ja osaaminen liiketoimintajohtamisesta, strategiatyöstä, sekä myynnistä ja markkinoinnista. Hän on yritysten kehittämisen ammattilainen ja toimii Pro Growthin koulutusohjelmissa myynnin ja markkinoinnin asiantuntijana sekä liikkeenjohdon konsulttina.

Timon erityisosaamista on myynnin ja markkinoinnin systemaattisuuden sekä johtamisen kehittäminen. Koulutukseltaan Timo on yhteiskuntatieteiden maisteri.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.