Bitesize: 5 tapaa kieltäytyä asiakkaan hinnan alennuspyynnöstä

Alkaa: 13.06.2023 klo 08:30
Päättyy: 13.06.2023 klo 09:00

Tervetuloa aamukahville! Päivä startataan taas Pro Growth Consulting Oy:n energisen parivaljakon Erkin ja Timon kanssa klo 8.30. Luvassa on antoisa 30 minuuttinen, jonka täyttää lyhyt alustus ja vilkas keskustelu siitä, miten kieltäydytään asiakkaan hinnan alennuspyynnöstä. Ota mukaan kuppi kuumaa ja tule mukaan. 

Miksi osallistua? 

  • Hinnan alennuspyyntöihin on hyvä varautua ennakkoon 
  • Saat hyviä vinkkejä alennuspyyntöjen käsittelyyn – keinoja on useita
  • Pääset sparrailemaan kokeneiden asiantuntijoiden ja kollegoidesi kanssa tärkeää asiaa
  • Bitesize-tapahtumia ei nauhoiteta, ne koetaan. Ole siis ajoissa paikalla. alarm_clock 


Kenelle tilaisuus antaa eniten?  

  • Hoidat olemassa olevaa asiakassuhdetta
  • Myyt palveluita asiakkaille
  • Toivot, että asiakassuhde kehittyy ja kannattavuus säilyy tai jopa kehittyy paremmaksi


Tilaisuus on Software Finland ry:n jäsenille maksuton.

💡 Voit tutustua aiheeseen ennakkoon selailemalla uuden Kasvututkimuksen

Tilaisuudessa äänessä

Erkki Tuomi

Erkki Tuomi on toinen Pro Growth Consulting Oy:n perustajista. Hänellä on pitkä kokemus Startup-yritysten toimitusjohtajana toimimisesta ja hän on auttanut vuosien varrella lukuisia kasvuhalukkaita yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa.

Erkin ydinosaamista on yritysten kasvun keinojen löytäminen, myynnin kasvattaminen ja kansainvälistymisen suunnittelu.

Erkki on mukana Pro Growthin valmennusohjelmissa kouluttajana, tekee yrityksille konsultointityötä laidasta laitaan ja auttaa yrityksiä luomaan inspiroivan kasvusuunnitelman Growth Planin avulla. Koulutustaustaltaan Erkki on kauppatieteiden maisteri.

Pro Growth Consulting Oy on kasvun vauhdittaja ja myynnin kasvattaja. Yrityksen missio on auttaa asiakkaat kannattavaan kasvuun ja myynnin lisäämiseen. Pro Growthin toiminta perustuu hankittuun osaamiseen ja haluun hyödyntää sitä yritysten hyväksi.


Timo Aittoniemi

Timo Aittoniemi on Pro Growth Consulting Oy:n seniorikonsultti. Hänellä on kattava kokemus ja osaaminen liiketoimintajohtamisesta, strategiatyöstä, sekä myynnistä ja markkinoinnista.

Timo on yritysten kehittämisen ammattilainen ja toimii Pro Growthin koulutusohjelmissa myynnin ja markkinoinnin asiantuntijana sekä liikkeenjohdon konsulttina.

Timon erityisosaamista on myynnin ja markkinoinnin systemaattisuuden sekä johtamisen kehittäminen. Koulutukseltaan Timo on yhteiskuntatieteiden maisteri.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.