Bitesize: Hyödynnä Microsoft Azure Marketplacea myynnin skaalaamiseen & globaaliin kaupankäyntiin

Alkaa: 07.06.2023 klo 08:30
Päättyy: 07.06.2023 klo 09:00

Tervetuloa aamukahville ja Microsoft Founders Hub -sarjan viimeiseen osaan! ☕ Päivä startataan Microsoftin Mika Hämäläisen johdolla: Luvassa on napalla alustus kaupallisen puolen apuihin ja opit, kuinka voit hyödyntää Azure Marketplacea myynnin skaalaamiseen. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, ja aikaa on myös varattu vapaaseen keskusteluun kahvittelijoitten kesken.

Miksi sinun kannattaa tulla linjoille: 

  • Ymmärrät, miten hyödyntää Microsoft Founders Hubia helppoon ideoiden pallotteluun ja liiketoiminnan kehittämiseen. 
  • Opit kuinka hyödyntää kaikkia tarjolla ovella työkaluja tehokkaasti.
  • Tiedät, kuinka löydät ja kehität uusia sovelluksia ja julkaiset omia ohjelmia Marketplacen avulla.
  • Bitesize-tilaisuutta ei nauhoiteta. Se koetaan. 


Microsoft Founders Hub for startups – ei pelkästään start upeille! 

Microsoft Founders Hub for startups on ohjelma, jolla Microsoft tukee eri vaiheissa olevia startupeja ja myöhemmässä vaiheessa olevia ohjelmistotaloja. Mukaan pääsee ihan jo ideavaiheessa ja tuen määrä kasvaa yrityksen kehittyessä. Ohjelman kautta on mahdollisuus saada jopa 150 000 $ edestä Azure crediteja sovelluksen rakentamiseen. Tutustu aiheeseen lisää: Microsoft for Startups | Microsoft 

Tilaisuudessa äänessä

Mika Hämäläinen

Mikan vastuulla Suomen Microsoftilla on ohjelmistotalo- ja Azure-liiketoiminnan vetäminen small, medium & corporate tiimissä. Roolissaan Mika auttaa eri vaiheissa olevia startupeja ja ohjelmistotaloja (ISV) menestymään Microsoftin ekosysteemissä. Mika on työskennellyt Microsoftilla 8 vuotta ja toiminut aiemmissa rooleissaan kumppanivastaavana, M365- sekä Azure-myyjänä.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.