Bitesize: Miten Azure AI toimii?

Alkaa: 15.05.2024 klo 08:30
Päättyy: 15.05.2024 klo 09:00

Software Finlandin AI-klubi on tehty erityisesti ohjelmistoalan johtajille, jotka ovat kiinnostuneita tekoälyn soveltamisesta liiketoimintaan. Klubi tuo yhteen kokeneita tekoälyn ammattilaisia ja johtajia jakamaan ajatuksia, tietämystä ja parhaita käytäntöjä tekoälyn soveltamisesta liiketoimintastrategiaan.

Yhdistyksen jäsenille on AI-klubissa tarjolla tehokas 30 minuutin bitesize-sessio, jonka avulla otat tehot irti Microsoftin AI-palveluista! Microsoft AI -palvelut tarjoavat joustavan ja kattavan ympäristön, jonka avulla sinä kehittäjä, datatieteilijä tai yrityskäyttäjä voit rakentaa, ottaa käyttöön ja hallita älykkäitä sovelluksia ja ratkaisuja.

Microsoft AI sisältää niin  työkaluja kuin palveluja, kuten M365 Copilotin, Copilot Studion, Azure AI Studion ja tällä hetkellä previewssa olevan Copilot for Azuren, joiden avulla hyödynnät tekoälyn tehoa eri toimialueilla ja skenaarioissa sekä rakennat omia AI-pohjaisia ratkaisuja. Tutustu ennakkoon:

Ilmoittaudu nyt! Bitesize 15.5.20204: Miten Azure AI toimii? 

Bitesizessä 15.5. klo 8.30–9.00 (online) tutustut Azure AI:hin, Microsoft AI:tä tukevaan pilvipohjaiseen alustaan. Saat tietää, miten Azure AI ja Azure AI Studio auttavat rakentamaan, ottamaan käyttöön ja hallitsemaan tekoälyratkaisuja. Sessio on tehty erityisesti sinulle, joka haluat rakentaa AI:n osaksi omaa sovellusta. Tule mukaan! Huom. Olethan ajoissa linjoilla, sillä bitesizejä ei tallenneta. Ne koetaan.

Tilaisuudessa äänessä

Mika Hämäläinen

Mikan vastuulla Suomen Microsoftilla on ohjelmistotalo- ja Azure-liiketoiminnan vetäminen small, medium & corporate tiimissä. Roolissaan Mika auttaa eri vaiheissa olevia startupeja ja ohjelmistotaloja (ISV) menestymään Microsoftin ekosysteemissä. Mika on työskennellyt Microsoftilla 8 vuotta ja toiminut aiemmissa rooleissaan kumppanivastaavana, M365- sekä Azure-myyjänä.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.