Bitesize: Osaamisen ja oppimisen johtaminen

Alkaa: 15.02.2024 klo 08:30
Päättyy: 15.02.2024 klo 09:00

Tervetuloa bitesize-aamukahville, joka on suunnattu erityisesti softa-alan yrittäjille, johtajille ja esihenkilöille, jotka vastaavat työkseen ihmisten hyvinvoinnista. Aloitamme päivän Sarasen Markku Suoperän ja Hion Digitalin Jenni Fredriksson-Bassin johdolla. Olethan ajoissa paikalle, sillä bitesize-tapahtumia ei nauhoiteta, ne koetaan! 

Markku ja Jenni keskustelevat osaamisen ja oppimisen johtamisesta liiketoimintajohtajan silmin.  Jokainen johtoasemassa oleva ymmärtää strategin tärkeyden. Joskus strategia jää jostain syystä vain johdon puheeksi, tarvitseeko siihen tyytyä? Voisiko strategia olla arjessa aidosti suuntaa ja merkitystä antava suunnitelma niin johtajille, kuin koko henkilöstöllekin? Bitesizessä kuulet kokeneen liiketoimintajohtajan ja laaja-alaisen HR-johtajan näkemyksiä aiheesta.  

Saat käytännönläheisiä vinkkejä!

  • Opit, miten hyödyntää lähijohtajia strategian toteutumisessa. 
  • Saat konkreettisia vinkkejä strategian viemisestä käytäntöön. 
  • Pääset sparrailemaan softa-alan konkarien ja muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa aiheesta.

Jos aihe resonoi, ilmoittaudu mukaan pikimmiten!


Jäsenyys on loistodiili

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä!

Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Markku Suoperä

Markulla on pitkäaikainen kokemus henkilöpalvelu- ja terveystoimialojen erilaisista liiketoimintajohtajan tehtävistä. Markku on tukenut yli 15 vuotta yritysten johtoa ja HR:ää osaamiseen liittyvissä kasvumahdollisuuksissa ja haasteissa.  

Saranen on osaamisen asialla. Sarasella tunnistetaan nykypäivän ja tulevaisuuden työelämän kriittiset tarpeet vauhditetaan niin yritysten kuin yksilöidenkin kasvua. Saranen auttaa yrityksiä, kun osaamisesta on pulaa, muutostilanteissa tarvitaan tukea, tai asiantuntijuutta halutaan kasvattaa tai sitouttaa. Sarasen tarjoamiin ratkaisuihin voit tutustua täällä. 


Jenni Fredriksson-Bass

Jenni on ”people”-ammattilainen, jolla on laaja yli 15 vuoden kokemus monista erilaisista HR-tehtävistä. Jennin sydän sykkii erityisesti IT-alalle. Jenniä motivoi mahdollisuus oppia uusia asioita joka päivä ja hänen mottonsa onkin, että jokainen haaste on mahdollisuus, joka odottaa löytämistään. 

Hion Digital on ohjelmistoyritys, joka välittää aidosti. Hion toimii strategisena digitaalisena kumppanina organisaatioille, jotka haluavat kehittää digitaalista liiketoimintaansa datan, teknologian ja muotoilun avulla.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.