Bitesize: Strategialähtöinen oppimisen johtaminen

Alkaa: 16.01.2024 klo 08:30
Päättyy: 16.01.2024 klo 09:00

Tervetuloa Bitesize-aamukahville, joka on suunnattu erityisesti softa-alan yrittäjille, johtajille ja esihenkilöille, jotka vastaavat työkseen ihmisten hyvinvoinnista. Saavuthan ajoissa linjoille, sillä bitesize-tapahtumia ei nauhoiteta, ne koetaan! 

Keskitymme tulevaisuuden yrityksen menestyksen ja kilpailukyvyn avaintekijöihin osaamisen kehittämisen näkökulmasta. Käymme läpi esimerkkejä Sarasen omasta arjesta. Aihetta alustamassa Sarasen henkilöstöjohtaja Sanna Hyyrynen.

Tule pohtimaan kanssamme, miten varmistetaan organisaation menestyksen ja strategian toteutumisen kannalta kriittinen osaaminen ja sen kehittäminen. Keskustellaan myös siitä, minkälaisia strategioita ja toimintatapoja tulisi omaksua, jotta voisimme vastata tulevaisuuden haasteisiin. Minkälaisia konkreettisia toimenpiteitä juuri teidän organisaatiossanne on tunnistettu ja tehty, jotta pystytte vastaamaan muuttuviin strategian osaamisvaatimuksiin? 

Miksi osallistua? 

  • Ymmärrät, kuinka strategiset kyvykkyydet toimivat kilpailukyvyn mahdollistajana 
  • Saat näkemyksiä siitä, miten yhdistää strategia ja työyhteisön jäsenten yksilölliset kehittymistoiveet 
  • Kuulet vinkkejä osaamispolkujen rakentamiseen 
  • Aikaa on varattu keskusteluun. Pääset keskustelemaan ja verkostoitumaan muiden samanhenkisten softa-alan johtajien kanssa.   

Halutessasi voit virittäytyä päivän aiheeseen etukäteen lukemalla Sarasen kirjoittaman blogitekstin Osaamista johdetaan sekä pienesti että isosti ja myös arjen lomassa.

✨ Jäsenyys on loistodiili – Klikkaa ja lue lisää! ✨

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä!

Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Sanna Hyyrynen

Sanna Hyyrynen, Director, People, Culture and Sustainability, Saranen. Sanna toimii Sarasella henkilöstöjohtajana. Sanna vastaa henkilöstön hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä, organisaation kulttuurista ja vastuullisuusasioista sekä yrityksen strategisesta suunnasta osana strategista ohjausryhmää. Vapaa-ajallaan Sanna viettää aikaa perheen kanssa ja samoilee luonnossa, syksyisin Sannan mukana kulkeekin aina sienikori. Voit verkostoitua Sannan kanssa jo etukäteen LinkedInissä.

Saranen on osaamisen asialla. Sarasella tunnistetaan nykypäivän ja tulevaisuuden työelämän kriittiset tarpeet vauhditetaan niin yritysten kuin yksilöidenkin kasvua. Saranen auttaa yrityksiä, kun osaamisesta on pulaa, muutostilanteissa tarvitaan tukea, tai asiantuntijuutta halutaan kasvattaa tai sitouttaa. Sarasen tarjoamiin ratkaisuihin voit tutustua täällä. 


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.