Bitesize: Työntekijöiden sähköpostit suojattuina

Alkaa: 29.08.2023 klo 08:30
Päättyy: 29.08.2023 klo 09:00

Tervetuloa aamukahville ja pikaopastukselle käytäntöön ja lakiin. Aloitamme päivän koulutuksen HPP Asianajotoimiston osakkaan, Klaus Nyblinin, vetämällä intensiivisellä tietoiskulla työntekijöiden sähköpostien suojasta. Tämä tietopaketti on suunniteltu antamaan osallistujille laajempi ymmärrys työntekijöiden sähköpostien suojaan liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista ja käytännön ratkaisuista.

Miksi sinun kannattaa osallistua:

Kokonaiskuvan muodostaminen: Saat selkeän käsityksen siitä, millaisin edellytyksin työnantaja saa käsitellä työntekijöiden sähköposteja. Tämä sisältää tietoa siitä, mitkä ovat tälle toiminnalle asetetut rajat, ja mitkä ovat työnantajan vastuut ja oikeudet.

Ennakoivan suunnittelun tärkeys: Opit, kuinka sähköpostien käsittelystä kannattaa sopia työntekijöiden kanssa etukäteen. Tämä käsittää työpaikan sähköpostipolitiikkaa koskevat suositukset sekä parhaat käytännöt työntekijöiden informoinnista ja suostumuksen saamisesta.

Väärinkäytösepäilyjen käsittely: Saat tietoa siitä, mitä työnantajan tulee ottaa huomioon, jos se epäilee työntekijää väärinkäytöksestä. 

Kenelle?

Tämä koulutus on erityisen hyödyllinen HR-asiantuntijoille, esihenkilöille ja johtajille sekä kaikille niille, jotka haluavat ymmärtää paremmin työntekijöiden sähköpostien suojaa koskevaa lainsäädäntöä ja parhaita käytäntöjä.

Tilaisuudessa äänessä

Klaus Nyblin

Klausin erityisosaamista ovat muun muassa liikesalaisuuksien suojaan, henkilötietojen käsittelyyn ja sähköiseen viestintään liittyvät oikeudelliset kysymykset. Klaus on tunnustettu osaaja erityissäänneltyjen toimialojen riidanratkaisijana.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.