Executive Club: Talouden näkymät ja megatrendit

Alkaa: 29.09.2023 klo 09:00
Päättyy: 29.09.2023 klo 10:00

Tervetuloa kuulemaan talouden näkymistä ja megatrendeistä Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäen johdolla. Hän avaa yli kahden vuosikymmenen kokemuksella talousanalyyseistä ja -tutkimuksesta sekä Suomen että globaalin talouden suhdannetilaa, rahoitusmarkkinoiden dynamiikkaa sekä merkittäviä megatrendejä, jotka vaikuttavat maamme talouteen.

Tilaisuus tarjoaa paitsi asiantuntevaa tietoa myös mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun. Älä missaa tätä tilaisuutta saada luotettavaa tietoa ja osallistua hedelmälliseen keskusteluun talouden tulevaisuudesta.

Tilaisuus tarjoaa ajankohtaista tietoa ja keskustelua seuraavista aiheista

  • Miltä yleinen suhdannetilanne vaikuttaa vuoden horisontilla
  • Mitä voidaan odottaa rahoitusmarkkinoilla
  • Mitä megatrendejä Suomen taloudessa näkyy

Tilaisuus on tarkoitettu Executive-tason jäsenille. Tilaisuus on yhdistyksemme jäsenille maksuton. 

Olethan ajoissa paikalla, sillä keskustelua ei nauhoiteta! Kaikki keskustelut käydään luottamuksella. 

Tilaisuudessa äänessä

Pasi Kuoppamäki

Pasi Kuoppamäki on Suomen Danske Bankin pääekonomisti. Hän on työskennellyt pankissa vuodesta 2000 sekä ekonomistina että sijoittajaviestintään ja riskienhallintaan liittyvissä tehtävissä. Koulutukseltaan Kuoppamäki on KTM Helsingin kauppakorkeakoulusta. Urallaan Kuoppamäki on työskennellyt myös tutkijana Etlassa ja Suomen Pankissa.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.