Executive Club: Talouskatsaus

Alkaa: 23.08.2024 klo 09:00
Päättyy: 23.08.2024 klo 10:00

Teknologiateollisuus kattaa yli puolet Suomen valmistavasta teollisuudesta ja edustaa myös suunnittelu- ja konsulttialaa kuten ohjelmistoalan yrityksiä.

Millaiset ovat tämän Suomen suurimman vientialan talousnäkymät? Executive Clubissa Teknologiateollisuuden pääekonomisti Petteri Rautaporras tulee avaamaan kysynnän globaalia kehitystä sekä arvioimaan suomalaisen teknologiateollisuuden lähitulevaisuuden näkymiä.

Rautaporras on mukana myös neuvottelemassa teknologiateollisuuden työehtosopimuksia syksyllä 2024. Teknologiateollisuuden työnantajat ry neuvottelee muun muassa tietotekniikan palvelualan valtakunnallisen työehtosopimuksen. Tässä tilaisuudessa on ainutlaatuinen mahdollisuus esittää kysymyksiä tulevan neuvottelukierroksen asetelmiin liittyen.

Tervetuloa mukaan Teknologiateollisuuden talouskataukseen! Tilaisuus on avoin vain Software Finlandin Executive-tason jäsenille.

Tilaisuudessa äänessä

Petteri Rautaporras

Petteri Rautaporras on Teknologiateollisuus ry:n johtaja ja pääekonomisti. Johtajana Rautaporras vastaa Teknologiateollisuudessa talous-, finanssi- ja veropolitiikan valmistelusta ja vaikuttamistyöstä. Pääekonomistin roolissa Rautaporras vastaa talouskuvan rakentamisesta. Rautaporras osallistuu myös työehtosopimusneuvotteluihin ja vastaa neuvotteluissa mm. kustannuskilpailukykyanalyysista, eli käytännössä arviosta siitä minkälaisiin palkankorotuksiin Suomessa on kilpailukyvyn näkökulmasta varaa.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.