Jäsenilta

Alkaa: 05.04.2023 klo 16:00
Päättyy: 05.04.2023 klo 10:30

Tervetuloa kevään ensimmäiseen jäseniltaan! Puheenaiheena on tech-yhtiöiden yrityskauppojen trendit 2023, ja tarjolla herkullisen ruoan & hyvin valikoitujen palanpainikkeiden lisäksi mitä parhainta seuraa eli Suomen softa-alan johtajat. Tapahtuma on sinulle, jos yrityksesi on yhdistyksen uudempia tai jo pidempään yhteisössämme mukana olleita jäseniä. Tule siis tapaamaan alan johtajakollegoja Ravintola Gilletiin Helsingissä ke 5.4.2023 klo 16 alkaen. Varaa paikkasi! 👇

Jäsenillan alustaa Carner Corporate Financen Pekka Ruusunen ja Vesa Walldén, jotka ovat monille tuttuja Tuohi Advisorsin perustajina, kymmenien suomalaisten softafirmojen myyjinä sekä legendaarisen “Firma meni – rahat tuli” kirjan kirjoittajina.

Pekka & Vesa puhuvat Tech-yhtiöiden yrityskaupojen ja yritysjärjestelyjen trendeistä 2023. He tulevat myös paljastamaan näkemyksensä siitä, miten yrityksen myyntiin pitää valmistautua, jotta kaupasta saadaan maksimaalinen hinta. 💰 Puheenvuorossaan Vesa ja Pekka käsittelevät muun muassa seuraavia:

 • Euroopan ja Amerikan M&A markkinanäkymät
 • Ulkoiset haasteet (inflaatio, Venäjän sota, korot) ja toiminnallisten haasteiden vaikutukset
 • Arvostusdynamiikka & ostokertoimet eli missä mennään
 • Avaimet onnistuneeseen yrityskauppaan myyjän näkökulmasta
 • Johtopäätöksiä suomalaisille softataloille
 • Näin toimit oikein arvon maksimoimiseksi
 • Oma pakka kuntoon
 • Rakenna ammattimainen Deal-team

Jotta aiheessa päästään pintaa syvemmälle, kysymyksille ja keskustelulle on varattu kunnolla aikaa esityksen lomassa. Jäseniltaa ei myöskään tulla tallentamaan, vaan keskustelut illan aiheesta ja sen ympäriltä käydään paikalla olevien kesken.

Jäsenilta on erinomainen tilaisuus niin uusille kuin jo pidempään yhteisössämme mukana olleille jäsenille: Pääset vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia muiden kanssa sekä kasvattamaan ja lujittamaan verkostoasi tuvan ollessa täynnä ohjelmistoalan johtoa. Tyhjin vatsoin tai kuivin suin ei todellakaan tarvitse kärvistellä vaan tarjolla on ravintola Gilletin keittiön & baarin maukkaita antimia. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 🤗

Ohjelmassa:

 • Klo 16 alkaen kahvia & vapaata jutustelua
 • Klo 17 alkaen alustus Tech-yhtiöiden yrityskauppojen trendeistä, jonka jälkeen jatketaan juttua ruoan & juoman merkeissä
 • Klo 20 tilaisuus päättyy

Tilaisuudessa äänessä

Pekka Ruusunen

Carner Corporate Financen partneri Pekka on ICT-alan transaktioihin keskittyvä sarjayrittäjä. Hän siirtyi Carnerille vuonna 2021 Tuohi Advisorsilta yritysten yhdistäessä voimansa. Distocraftin menestyksellisen myynnin jälkeen vuonna 2006 Pekka on toiminut useiden teknologiayritysten pitkäaikaisena neuvonantajana, esimerkiksi GPS-moduleita valmistavan Fastraxin ja pilvipalveluiden konttiteknologioihin keskittyneen Accanto Systemsin. Hän on osallistunut kymmeniin yritysjärjestelyihin niin myyjänä, ostajana kuin rahoituksen järjestäjänäkin. Jo vuonna 1984 Pekka oli teekkarina järjestämässä STeP-84 eli Suomen Tekoälypäivät konferenssia.


Vesa Walldén

Carner Corporate Financen partneri Vesa johtaa ICT-projekteja. Hän liittyi Carnerille Tuohi Advisorsilta yritysten yhdistäessä voimansa vuonna 2021. Vesalla on pitkäaikainen kokemus pääomasijoittamisesta CapManilta. Lisäksi hän on työskennellyt monenlaisissa tehtävissä teknologiayrityksissä, kuten HP:llaa, Sun Microsystemsillä ja Nokialla.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.