Julkiset hankinnat – Elämälle vieras laki

Alkaa: 27.09.2023 klo 08:30
Päättyy: 27.09.2023 klo 10:30

Tervetuloa jäsenaamuun! Puheenaiheena on julkiset hankinnat ja hankintalaki, ja tarjolla herkullisen aamupalan lisäksi mitä parhainta seuraa eli Suomen softa-alan johtajat. Tule siis tapaamaan alan johtajakollegoja Ravintola Gillettiin Helsingissä ke 27.9.2023 klo 8.30-10.30.

Laki julkisista hankinnoista saattaa aiheuttaa pään vaivaa milloin missäkin sopimuskauden käänteessä – mihin kaikkeen on syytä varautua ja mitä toimittajan on hyvä tietää? Miten valvon etujani tarjouskilpailussa? Missä piilee hankintasopimusten isoimmat riskit ja laintulkinnan sudenkuopat? 

Miksi sinun kannattaa osallistua? 

  • Ajankohtaisia ajatuksia ja vinkkejä hankintojen maailmasta. 
  • Käytännönläheistä keskustelua ja ajatustenvaihtoa, teoreettiset luennot jäävät toiseen kertaan! 
  • Tehostartti päivään parhaan verkoston seurassa. 

Kenelle? 

  • Kaikille hankintasopimusten ja kilpailutusten kanssa pähkäileville yhdistyksen jäsenille.

Tilaisuudessa äänessä

Johanna Maria Kajaste

Johanna Maria on tehnyt pitkän asianajouran liike-elämän riidanratkaisun sekä julkisten hankintojen parissa. Hänelle on yli viidentoista vuoden kokemus prosesseista niin markkinaoikeudessa, käräjäoikeuksissa kuin välimiesmenettelyssäkin, mutta valtaosan hoitamistaan riita-asioista hän onnistuu sopimaan avustamalla osapuolten välisissä neuvotteluissa. Hankintalakiin liittyvissä asioissa hän edustaa niin toimittajia kuin hankintayksiköitäkin, joten hänelle on kertynyt hyvää näkemystä pöydän molemmilta puolilta.

Kalliolaw on Software Finlandin verkostokumppani.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.