Juridiset oikeudet ja vastuut tekoälyn hyödyntämisessä

Alkaa: 28.11.2023 klo 09:00
Päättyy: 28.11.2023 klo 10:15

Tekoälyn käyttö on yleistynyt softa-alalla, tuoden mukanaan merkittäviä hyötyjä, mutta myös juridisia haasteita ja eettisiä kysymyksiä. Kuka on vastuussa tekoälyn tekemistä päätöksistä? Miten varmistetaan tietosuoja tekoälyn hyödyntämisessä? Miten tekoälyn käyttö vaikuttaa oikeudelliseen vastuuseen ja riskinhallintaan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen studioaamussa, jonka puhujana on Kari-Matti Lehti, yksi Suomen johtavista informaatioteknologiaan, ulkoistuksiin ja tietosuojaan erikoistuneista juristeista. 

Osallistu ja saat tietää 

  • Mitkä ovat oikeudelliset perusteet ja vastuut tekoälyn käytössä.
  • Miten yhteensovittaa tekoäly ja tietosuoja sekä liikesalaisuudet. 
  • Kuinka tekoälyn käyttö vaikuttaa yrityksen sopimusvelvoitteisiin ja vahingonkorvausvastuuseen.
  • Mitkä ovat tekoälyn hyödyntämisen eettiset haasteet, ja kuka omistaa tekoälyn työn tulokset. 

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä suoraan Kari-Matille, joka on tunnettu selkeästä ja ymmärrettävästä tavastaan käsitellä monimutkaisia juridisia kysymyksiä. Tule mukaan ja ota selvää, miten sinun organisaatiosi voi hyödyntää tekoälyä vastuullisesti ja lainmukaisesti. 

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta saada ensiarvoisen tärkeää tietoa tekoälyn hyödyntämiseen liittyvistä oikeudellisista seikoista suoraan alansa huippuasiantuntijalta! 


Jäsenyys on loistodiili

Jäsenenä osallistut tapahtumiimme maksutta ja katsot studiotallenteet materiaalipankista sinulle sopivana aikana – ja jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä!

Tilaisuutemme kattavat softa-alan johtajuuden teemoja laajasti. Olitpa jo toiminnassa mukana tai vasta harkitsemassa jäsenyyttä, sinun vastuullesi jää ainoastaan napsia kalenteriisi kaikki sinua kiinnostavat aiheet. Tervetuloa ❤️

Tilaisuudessa äänessä

Kari-Matti Lehti

Kari-Matti Lehti on yksi Suomen johtavista informaatioteknologiaan, ulkoistuksiin ja tietosuojaan erikoistuneista juristeista. 

Hänellä on yli 20 vuoden sekä kotimainen että kansainvälinen kokemus ICT-alan sopimuksista, ulkoistuksista, immateriaalioikeuksista, tietosuojasta ja digitalisaatiosta. Kari-Matti on perehtynyt laaja-alaisesti erityisesti kaupallisiin sopimuksiin ja tietosuojaan liittyviin järjestelyihin, tuotteistamisiin, strategioihin ja niiden implementointiin. 

Tietoviikko-lehti on valinnut Kari-Matin useita kertoja Suomen vaikutusvaltaisimpien ICT-alan vaikuttajien joukkoon.

HPP Asianajotoimisto Oy on Software Finland kumppani.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen softa-alan yhteisöön, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien ja johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.